4ο Άνδρος Τένις Open 2021: Το Photostory όλων των τελικών

spot_img

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή με μεγάλο επιτυχία και πλούσιες συμμετοχές από την Ελλάδα και την Γαλλία το  4ο τουρνουά τένις της Άνδρου που διοργάνωσε το Bibiana tenis Club στις καταπληκτικές εγκαταστάσεις του στις Στενιές.

Για το αγωνιστικό μέρος, τις απονομές, την δεξίωση και τον δείπνο σας  ενημερώσαμε εγκαίρως και σήμερα δημοσιεύουμε το Photostory όλων των τελικών του διημέρου και τον ημιτελικό των ανδρών.

Πριν προχωρήσουμε αξίζει να αναφέρουμε ότι μπορεί η εγκατάσταση να διαθέτει μόνο ένα γήπεδο όμως έχει εκπληκτικό δάπεδο από συνθετικό τάπητα που όμοιό του δεν υπάρχει σε άλλο γήπεδο τουλάχιστον στις Κυκλάδες, διαθέτει έξι πυλώνες με επαρκή φωτισμό και παρόλα αυτά υπάρχει πρόθεση να αντικατασταθούν οι προβολείς  με αντίστοιχους led για να διευκολύνει ακόμα περισσότερο τους παίκτες, την τηλεοπτική μετάδοση,  την ποιότητα των φωτογραφιών και φυσικά την καλύτερη απόδοση και οικονομία. Η μόνιμη καντίνα πρόσφερε στους παίκτες δωρεάν αναψυκτικά, νερό και γρανίτα και στους επισκέπτες άψογη φιλοξενία.

Όλο το κτήμα βρίσκεται σε μια πλαγιά από την πλευρά του δρόμου Χώρας – Αποικίων με θέα προς τις καταπράσινες Στενιές, που καταλήγει μέχρι τον ποταμό σε ένα τοπίο  ασυνήθιστο για νησί των Κυκλάδων με νερά και πλούσια βλάστηση.

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Τελικός Γυναικών

Φαίδρα Καμπάνη  –  Γεωργούδη Χρυσάνθη 1-2 σετ (6-2, 4-6, 4-10tb)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Τελικός Παμπαίδων

Γιάννης Παλαιοκρασσάς – Γεωργούδης Περικλής 2-0 σετ (4-1, 4-3 tb)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Τελικός Rookies

Νίκος Καλογεράς – Γιάννη Σωτηρίου 2-0 σετ (6-2, 6-4)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Τελικός Παίδων

Ίων Καμπάνης  – Φίλιππου Delcaire 2-0 σετ (6-1, 6-1)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

 

Τελικός Ανδρών

Σταμάτης Βρετός – Στέφανος Πατίλας 2-0 σετ (6-4, 6-4)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

Ημιτελικός Ανδρών της Πέμπτης το βράδυ

Σταμάτης Βρεττός – Νίκος Σκοταράς 2-0 σετ (6-2, 6-4)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΛΜΠΟΥΜ

*Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Λουκίσσα ιδιοκτήτη του Androsfilm.gr για την βοήθειά του κατά την διάρκεια των δύο εβδομάδων που ήταν σημαντική για την ενημέρωσή σας.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ