ΑΕ Μυκόνου: “Ο Πανναξιακός θα επιστρέψει ως μεγάλη και ιστορική ομάδα που είναι»

spot_img

ΑΕ Μυκόνου: “Ο Πανναξιακός θα επιστρέψει ως μεγάλη και ιστορική ομάδα που είναι»

Με αφορμή τη χθεσινή αναμέτρησή της με τον Πανναξιακό και τη νίκη που τη διατήρησε στη Γ’ Εθνική Κατηγορία, η ΑΕ Μυκόνου εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από την οποία ευχαριστεί την ομάδα της Νάξου για την φιλοξενία, ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στον υποβιβασμό, τον οποίο θεωρεί και άδικο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΜ:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου ευχαριστούν θερμά την διοίκηση του Πανναξιακού και γενικότερα τον κόσμο της Νάξου για την άψογη διοργάνωση του χθεσινού μας αγώνα και φυσικά την υπέροχη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της ομάδας μας.

Μύκονος και Νάξος πριν και μετά τα 90 αγωνιστικά λεπτά δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν καθώς είναι δύο ομάδες που προσπαθούν για το καλύτερο στον αθλητισμό.

Δυστυχώς η μοίρα τα έφερε έτσι και στο τέλος δεν το ευχαριστηθήκαμε όλοι μαζί για το κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο αλλά είμαστε σίγουροι ότι ο Πανναξιακός θα επιστρέψει ως μεγάλη και ιστορική ομάδα που είναι.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την άψογη φιλοξενία! Να έχουμε ένα καλό καλοκαίρι με την ευχή από τη Μύκονο τελικά να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα γιατί είναι άδικο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ