Ανανέωσε την συνεργασία του με τον Πανναξιακό ΑΟΚ ο Γιάννης Μαυρομάτης

spot_img

Σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της ανδρικής ομάδας την νέα σεζόν, θα έχει ο Γιάννης Μαυρομάτης για τον Πανναξιακό ΑΟΚ, ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με την ομάδα.

Η σχετική ανακοίνωση:

Ο Σύλλογός μας είναι στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με τον ταλαντούχο αθλητή ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ.

Ο νεαρός αθλητής είναι γέννημα θρέμμα των Ακαδημιών του Συλλόγου μας, έχει αγωνιστεί σε όλα τα αγωνιστικά Τμήματα Υποδομών μας και ξεχωρίζει όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και κυρίως για το ήθος του και για την αγάπη του και την αφοσίωση του για την την ομάδα μας. Την φετινή χρονιά εκτός από τις υπηρεσίες του στο Εφηβικό Τμήμα του Συλλόγου μας θα έχει σημαντικό ρόλο και στην Αντρική ομάδα.

Ο Γιάννης είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα μαθητή που συνδιάζει τις άριστες επιδόσεις στα μαθήματα και την ενασχόληση του με τον αθλητισμό.

Πιστοί στη φιλοσοφία μας για ανάδειξη των ντόπιων αθλητών και ενσωμάτωση των νεαρών παιδιών των Ακαδημιών μας στο Αντρικό Τμήμα του Συλλόγου μας , ευχόμαστε στον Σωτήρη μας καλή αγωνιστική χρονιά, μακριά από τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.

Εκ του Δ.Σ. του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα που στέκονται

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ