Αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Φοίνικα Σύρου το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Αναβάλλεται λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στον Φοίνικα Σύρου το ματς με τον ΠΑΟΚ!

Τρία νέα κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου ONEN, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή να αναβάλλει το αυριανό παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο με τον ΠΑΟΚ.

Αναβολή ωστόσο ανακοινώθηκε και στον αγώνα του Φίλιππου Βέροιας με τον Παναθηναϊκό, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Η ανακοίνωση της ΕΣΑΠ αναφέρει:

Η Ε.Σ.Α.Π. μετά από επίσημη ενημέρωση που είχε από τα σωματεία Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Σύρου και Α.Π.Σ.Φίλιππο Βέροιας σχετικά με κρούσματα covid-19 σε αθλητές ενεργοποίησε το υγειονομικό πρωτόκολλο και ενημέρωσε σχετικά τις αρμόδιες αρχές και την Γ.Γ.Α.

Ο Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ Σύρου δήλωσε ανίχνευση του ιού covid-19 σε τρεις αθλητές της ομάδας και κατόπιν τούτου αναβάλλεται ο προγραμματισμένος για αύριο αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Ερμούπολη για την 11η αγωνιστική της Volley League,

Ο Α.Π.Σ.Φίλιππος Βέροιας έχει σε καραντίνα τους δύο πασαδόρους του και συνεπώς ενεργοποιήθηκε σχετικό άρθρο του υγειονομικού πρωτοκόλλου και αναβάλλεται ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα για την 11η αγωνιστική της Volley League.

Ροή Ειδήσεων

ΑΟ Ερμούπολης: Πένθος στην ομάδα – Συλλυπητήρια ανακοίνωση

ΑΟ Ερμούπολης: Πένθος στην ομάδα - Συλλυπητήρια ανακοίνωση Το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι αθλητές του Ομίλου, εκφράζουν τα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ