Αναβάλλεται ο αγώνας του Φοίνικα Σύρου Onex λόγω κρουσμάτων στην ομάδα της Κηφισιάς

Αναβάλλεται λόγω κορονοϊού η αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου Onexμε αντίπαλο την Κηφισιά που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (28/1). Τρίτο κρούσμα στην ομάδα της Αθήνας.

Δεν θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Φοίνικα Σύρου με αντίπαλο την Κηφισιά, λόγω κορονοϊού. Ένα παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί αύριο Πέμπτη. Και τρίτο μέλος της ομάδας της Αθήνας βρέθηκε θετικό στον ιό και έτσι ο αγώνας με αντίπαλο τον Φοίνικα στη Σύρο, δεν μπορεί να διεξαχθεί.

Άπαντες στην ομάδα υποβλήθηκαν σε νέα τεστ κορονοϊού, από τα οποία και προέκυψε και τρίτο κρούσμα. Αυτόματα λοιπόν το ματς με τον Φοίνικα αναβάλλεται και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Λεπτομέρειες σχετικά με την ταυτότητα των κρουσμάτων δεν έχουν δοθεί.

Η λύση της αναβολής ενός αγώνα εφαρμόζεται εφόσον βρεθούν είτε τρία κρούσματα αθλητών, είτε δύο κρούσματα πασαδόρων, είτε δύο κρούσματα προπονητή κι ενός ακόμα μέλους του τεχνικού τιμ

Να σημειώσουμε επίσης ότι τα κρούσματα που βρέθηκαν στην Κηφισιά ήταν τα πρώτα σε ομάδα της Volley League μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ενώ πριν από το lockdown τα πρώτα κρούσματα είχαν εντοπιστεί στον Μίλωνα.

Θυμίζουμε πως θετικά βρέθηκαν δύο μέλη της ομάδας βόλεϊ ανδρών της Κηφισιάς τη Δευτέρα (25/1).

ΠΗΓΗ:fosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: