Ανοίγουν πανιά τα Optimist και Laser 4.7 για την συγκρότηση των Εθνικών ομάδων

spot_img

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία (Ε.Ι.Ο.) σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό Σύλλογο Φιλάθλων  Πειραιά, διοργανώνει την Πρόκριση των Εθνικών Ομάδων Optimist και Laser 4.7, στις εγκαταστάσεις του Athens International Sailing Center. Ιστιοπλόοι αγόρια και κορίτσια που εξασφάλισαν το εισιτήριο από όλους τους περιφερειακούς αγώνες που διεξήχθησαν θα διαγωνιστούν για να εξασφαλίσουν μια θέση στην Εθνική ομάδα.

Στην κατηγορία Optimist δικαίωμα συμμετοχής έχουν 144 αθλητές και αθλήτριες από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, οι οποίοι έχουν προκύψει από τα τελικά αποτελέσματα των περιφερειακών πρωταθλημάτων.

Στην κατηγορία Laser 4.7 δικαίωμα συμμετοχής έχουν 92 αθλητές και αθλήτριες από όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, οι όποιοι οι οποίοι έχουν προκύψει από τα τελικά αποτελέσματα των περιφερειακών πρωταθλημάτων.

 

Όπως έγκαιρα σας έχουμε ενημερώσει από τους Ναυτικούς Ομίλους των Κυκλάδων έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους 21 αθλητές και αθλήτριες εκ των οποίων οι 12 στα Optimist και οι 9 στα Laser 4,7.

Ναυτικός Όμιλος Πάρου:

Optimist: Ραγκούσης Σωτήρης, Ραγκούση Κωνσταντίνα, Κυπραίος Γιώργος, Μελανίτη Μαρία-Χριστίνα  Ακάλεστος Μιχάλης.

Laser 4.7: Σπανός Μάνος,  Παναγιωτίδης Κόλλιας Κωνσταντίνος,  Νίκας Θοδωρής,  Καλακώνα Μαρίνα,  Δαφερέρα Θεοδώρα,  Καλακώνα Μαριαλένα,  Μάνος Παναγιωτίδης, Ραγκούσης Στέφανος .

Ναυτικός Όμιλος Άνδρου:

 Optimist: Καλλιβρούσης Τζώρτζης, Μαργέτης Νίκος, Καραουλάνη Σοφία, Κανέλου- Κοκκινάκη Σύλια

 Laser 4.7 : Καραουλάνη Ελίζα

Ναυτικός Όμιλος Σύρου:

Optimist: Σταμάτης Γρυπάρης, Ηλίας Γαβιώτης  και Θέλξη Ξυλωμένου.

Laser 4.7: Δανάη Πρίντεζη.

Σε όλους τους Κυκλαδίτες ιστιοπλόους, αγόρια και κορίτσια, ευχόμαστε να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο της συμμετοχής στη Εθνική ομάδα .

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ