Αντίδραση από τον ΑΟ Πάρου για την δυσαρέσκεια του ΑΟ Σύρου

spot_img

Έκπληκτοι διάβασαν το ρεπορτάζ του arthografos.gr οι ιθύνοντες στον ΑΟ Πάρου, μέσα στο οποίο αναφερόταν η δυσαρέσκεια των ανθρώπων στον ΑΟ Σύρου, για την αυθημερόν άφιξη και αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων την Κυριακή και το γεγονός πως δεν κατάφεραν να έρθουν σε επαφή με κάποιον αρμόδιο της γηπεδούχου ομάδος.

Όπως μας τόνισαν χαρακτηριστικά οι του ΑΟ Πάρου, δεν είχαν και δεν έχουν καμία πρόθεση να μην προβούν σε πράξεις που θα είναι σύμφωνες με τον αντίπαλο και να διευκολύνουν όσο μπορούν το έργο του, μιας και αυτή είναι η δεοντολογία που περιβάλλει το σωματείο και το έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δε, επίσημη τοποθέτηση των φιλοξενούμενων δεν υπήρξε, εκτός από έναν σύντομο διάλογο με τον κ. Φώσκολο, ο οποίος είχε ζητήσει να γίνει ο αγώνας την Τρίτη στις 17:00, κάτι το οποίο ουσιαστικά δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί.

Πέρα από αυτό, όπως μας τόνισαν οι άνθρωποι του ΑΟ Πάρου δεν υπήρξε κάποιο άλλο αίτημα, στο οποίο δεν συμφώνησαν και ως εκ τούτου δεν άλλαξε κάτι, στην ημερομηνία του αγώνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ