Αντώνης Μπουγιούρης: Αποκλειστικές δηλώσεις και το βίντεο της απονομής

spot_img

Ο Αντώνης Μπουγιούρης μετά την απονομή και την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου μας και την αποθέωση που γνώρισε από τους αντιπάλους του όλων των χωρών που συμμετείχαν, έστειλε το βίντεο της απονομής και αποκλειστικές δηλώσεις του.

Μας είπε λοιπόν ότι:

“Ο στίβος ήταν πάρα πολύ ωραίος όμως αισθάνομαι πολύ κουρασμένος γιατί η πρώτη εκκίνηση δινόταν νωρίς το πρωί που φυσούσε δυνατός βόρειος άνεμος που όμως κόπαζε γύρω στο μεσημέρι. Αυτό απαιτούσε πρωϊνό ξύπνημα και αγώνες με πολύ ισχυρό αέρα που δημιούργησε προβλήματα.

Είχα και μια ζημιά την τρίτη ημέρα που μου έσπασαν το σκάφος και επειδή δεν προλάβαινα να το φτιάξω έτρεξα με αυτοκόλλητο και έβαζε νερά. Τέλος καλό όμως όλα καλά… τώρα χρειάζομαι ξεκούραση και διακοπές. Θα έλθω λίγες μέρες στην Σύρο, έπειτα θα πάω καλεσμένος στην Σχοινούσα και μετά έχω ένα Event στην Σάμο με το Λιμενικό.”

Περιττό νομίζω να γράψω ότι όπου και να πάει δεν θα χάσει την ευκαιρία να μπει σε κάποιο σκάφος για να κάνει αυτό που του αρέσει και αγαπάει και γι αυτό απολαμβάνει τιμής και σεβασμού σε ολόκληρο τον ιστιοπλοϊκό κόσμο.

Ο Αντώνης Μπουγιούρης έχει αποδείξει ότι όσο μεγαλώνει τόσο περισσότερο παθιάζεται με την θάλασσα, την αρμύρα και τα σκάφη……

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ