ΑΟ Πάρου – Νηρέας: Φιλικό μετά από πολύ καιρό [vid]

Αγώνας, έστω και φιλικός, πραγματοποιήθηκε χθες στο κλειστό της Μάρπησσας, ανάμεσα στον ΑΟ Πάρου και τον Νηρέα, στον οποίο οι αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να “ξεμουδιάσουν” μετά την πολύ μεγάλη αποχή από τους αγωνιστικούς χώρους, εξαιτίας των μέτρων που είχαν εφαρμοστεί ελέω κορονοϊού.

Η σχετική ανακοίνωση του ΑΟΠ και ένα μικρό βίντεο από το φιλικό:

Μετά από 7 μήνες από τον τελευταίο επίσημο αγώνα τους και ένα μήνα αφότου πατήσανε παρκέ για προπονήσεις φέτος (λόγω του Αυγουστιάτικου / Σεπτεμβριανού τοπικού lockdown), οι ομάδες βόλεϊ της Πάρου, ΑΟ Πάρου και Νηρέας, διεξήγαγαν φιλικό αγώνα μεταξύ τους σημερνά στο κλειστό Μάρπησσας, με όλα τα μέτρα προφύλαξης και με το ίδιο πάθος που διακρίνει τις 2 αυτές ομάδες.

Επιτέλους εν μέσω, 2ου κύματος πανδημίας, ήρθαν όλα τα παιδιά σε επαφή με αυτό που τους αρέσει… Το βόλεϊ, το πάθος, την αγωνιστικότητα, την ένταση για νίκη (το σκορ αδιάφορο!!).

Νιώθουμε ως Α.Ο.Π. χαρά, δικαίωση, και όρεξη για το μέλλον, παρ’ όλες τις δυσκολίες όλο αυτόν τον καιρό να έχουμε σε εγρήγορση αυτά τα παιδιά .

Να δώσουμε την ευκαιρία  ώστε να μην απογοητευτούν,που μετά από τόσο καιρό που ήταν στην απραξία.. Να παίξουν επιτέλους αγώνα , και ελπίζουμε σε λίγο και επίσημους…

Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και ο Θεός μαζί μας (λόγω covid-19), για το καλύτερο του Κυκλαδίτικου βόλεϊ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΤΗΝ COACH Μ.ΛΑΚΤΑΡΙΔΟΥ, ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΡΟΥΣΣΟ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΗ ΒΑΣΙΛΗ,ΜΑΡΙΑ ΠΕΡΑΤΙΝΟΥ,ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΣΙΜΟ ΒΑΡΙΆ, ΚΡΑΡΑ ΜΑΡΙΑ για την οργάνωση και συμμετοχή τους στο φιλικό.

Μετά τιμής Φραγκίσκος Βιδάλης

Έφορος βόλεϊ ΑΟ ΠΑΡΟΥ

Δείτε στιγμές από το φιλικό..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: