«Άρση της αναστολής λειτουργίας των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων»

«Άρση της αναστολής λειτουργίας των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων»

H παράταξη του υποψήφιου προέδρου της ΕΟΚ, Παναγιώτη Φασούλα, ενόψει της συγκρότησης του προσωρινού ΔΣ της ΕΟΚ, θέτει ως προτεραιότητα την υποβολή αιτήματος για το άνοιγμα των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων.

Η Δεύτερα, 5/4, πλησιάζει και η ΕΟΚ πρόκειται να αποκτήσει το νέο, προσωρινό, Διοικητικό Συμβούλιό της. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Παναγιώτης Φασούλας, εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως προτεραιότητα για το νέο Δ.Σ. πρέπει να είναι η υποβολή αιτήματος στην Πολιτεία για το άνοιγμα των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η πρωτοβουλία «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ» ενόψει του διοικητικού συμβουλίου της Δευτέρας 5 Απριλίου για την ανάδειξη της συγκρότησης σε σώμα προσωρινού ΔΣ της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, θεωρεί ως προτεραιότητα τη λήψη απόφασης για την υποβολή αιτήματος προς την Πολιτεία, με σκοπό την άρση της αναστολής λειτουργίας των Ακαδημιών των αθλητικών σωματείων, σε άμεση συνεργασία με όλους τους συναρμόδιους φορείς.

Η διαφαινόμενη απόφαση επαναλειτουργίας των σχολείων με χρήση υγειονομικών πρωτοκόλλων και τη χρήση των rapid test, δε μπορεί πλέον να μην εφαρμόζεται αντίστοιχα σε συνειδητοποιημένες και πειθαρχημένες κοινωνικές ομάδες όπως οι Ακαδημίες των αθλητικών σωματείων.

Η πρωτοβουλία μας, σε κάθε περίπτωση θα εφαρμόσει απαρέγκλιτα την απόφαση της προσωρινής διαταγής του Πρωτοδικείου, όπως ορίζεται περί διενέργειας αρχαιρεσιών της Ομοσπονδίας και της διαχείρισης των τρεχουσών και επειγουσών υποθέσεων.

Με εκτίμηση

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΑΣ

Υποψήφιος Πρόεδρος για την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης

Τα Μέλη της πρωτοβουλίας «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ»

Ροή Ειδήσεων

Κυριακή, 18/04/2021 Αθλητικές μεταδόσεις

Κυριακή, 18/04/2021 13:30LIVE Μίλαν - Τζένοα Ποδόσφαιρο - Serie A Novasports 3 HD 14:00LIVE Ρόδεραμ Γιουνάιτεντ - Μπέρμιγχαμ Σίτι Ποδόσφαιρο - Championship Novasports 5 HD 14:00LIVE Παρί Σεν Ζερμέν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ