ΑΣ Σαντορίνης: Με αεροπλάνα και… βαπόρια και με μία βαλίτσα στο χέρι!

spot_img

ΑΣ Σαντορίνης: Με αεροπλάνα και… βαπόρια και με μία βαλίτσα στο χέρι!

Στο Βόλο βρίσκεται ήδη αυτή την ώρα η αποστολή του ΑΣ Σαντορίνης, για το παιχνίδι της Τετάρτης, κόντρα στη Νίκη.

Μία ομάδα που δεν την βλέπει το… σπίτι της η Σαντορίνη, χωρίς υπερβολές.

Από την στιγμή που ξεκίνησε το Πρωτάθλημα της Football League και μετά, ο ΑΣ Σαντορίνης έχει παραμείνει στη… Σαντορίνη πολύ λίγες ημέρες. Και μαζί με τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία, οι ιθύνοντες του συλλόγου, η διοίκηση, που προσπαθεί να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών, σε κάθε παιχνίδι.

Σήμερα το πρωί ο Γιάννης Φουστέρης ανέβασε μία φωτογραφία στο Instragram από το ταξίδι της ομάδας, με προορισμό το Βόλο. Αλήθεια πόσες παρόμοιες φωτογραφίες έχουν βγει μέχρι σήμερα από τα ταξίδια και πόσες θα βγουν μέχρι το τέλος της σεζόν;

Αν αναλογιστεί κανείς πως με έδρα τη Νάξο, αλλά και το γήπεδο του Αιγάλεω (όταν χρειαστεί) και τα τόσα εκτός που με πλοία, αεροπλάνα και πούλμαν, αυτή η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει περισσότερο τη λέξη “κούραση”, παρά την δυναμικότητα των αντιπάλων….

Εμείς πήραμε ένα χάρτη πρόχειρα και σημειώσαμε… στο περίπου (χωρίς να υπολογίσουμε πολλούς παραμέτρους) τα ταξίδια του ΑΣ Σαντορίνης, τουλάχιστον μέχρι την 10η αγωνιστική, που θα μπει στην 2η στροφή του, το Πρωτάθλημα.

Πρώτη στάση Νάξο, στην συνέχεια στο καράβι με δεύτερη στάση Καλλιθέα, ξανά στο καράβι με τρίτη στάση ξανά Νάξο, τέταρτη στάση Ρόδος, πέμπτη στάση Βόλος, μετά επιστροφή με πούλμαν για επιστροφή με καράβι Νάξο… και μετά Επισκοπή. Εν συνεχεία και στην 8η στάση Νάξο..

Μία μικρή γεύση λοιπόν και ένα πρόχειρο χάρτη με κάποια, όχι όλα, τα δρομολόγια της ομάδας της Σαντορίνης.. Τόσο απλά.

Φυσικά το εν λόγω θέμα κρύβει και την σοβαρότητα του θέματος, της μη ύπαρξης γηπέδου (που να τηρεί τις προδιαγραφές) στο νησί, που θα σήμαινε αυτόματα, λιγότερη ταλαιπωρία για την ομάδα που κοσμεί τις Κυκλάδες στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και αυτή είναι η ουσία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ