Αύριο το βράδυ ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια στην Πρωτεύουσα | Σε Live Streaming ο αγώνας με την Πεντέλη

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο κλειστό “Δ. Περιστεράκης” η προ-τελευταία προπόνηση του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, εν όψει της 2ης αγωνιστικής στην Β’ Εθνική Κατηγορία, με την ΑΕ Πεντέλης εκτός έδρας (Κυριακή 18/10 – 13:30).

Λίγες ημέρες μετά την ιστορική πρώτη νίκη του συλλόγου στην Κατηγορία επί της ΑΕ Ν. Κηφισιάς στη Νάξο, οι παίκτες του Μάριου Ονάσογλου, έχουν αφήσει πίσω το ματς της περασμένης Κυριακής, κοιτώντας πλέον την επόμενη αποστολή της ομάδας.

Άλλωστε το επίπεδο των αντιπάλων είναι τέτοιο, που όπως τόνισε χαρακτηριστικά και ο Μάριος Ονάσογλου στους παίκτες του, δεν αφήνει κανένα περιθώριο χαλάρωσης.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής, ο κόουτς της ομάδας της Απειράνθου, θέλησε να έχει πολύ υψηλούς τόνους. Το κλειδί φυσικά για ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια είναι η άμυνα και σε αυτό επάνω δουλεύουν πολύ στην ομάδα.

Κάποιοι μικροτραυματισμοί των παικτών δεν ανησυχούν σε καμία περίπτωση τον νεαρό κόουτς, καθώς δεν θα μπορούν να σταθούν ικανοί, να κρατήσουν κάποιον παίκτη, εκτός αποστολής.

Αύριο το απόγευμα ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια θα αναχωρήσει για την Αθήνα (το πρόγραμμα έχει ακόμη μία προπόνηση πριν την αναχώρηση -αύριο-), θα διανυκτερεύσει σε ξενοδοχείο της Πρωτεύουσας, εκεί που την Κυριακή το μεσημέρι στις 13:30, η ομάδα θα δώσει την πρώτη της εκτός έδρας αναμέτρηση.

Μία αναμέτρηση που οι φίλοι της ομάδας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν ζωντανά, καθώς θα μεταδοθεί ζωντανά από το το κανάλι YouTube της ΕΟΚ (youtube.com/hellenicbf).

Λίγο πριν οι παίκτες αποχωρήσουν από το κλειστό της Νάξου, ο Μάριος Ονάσογλου τους επεσήμανε το γεγονός της συγκέντρωσης και της πειθαρχίας που πρέπει να δείξουν στο παιχνίδι τους, ούτως ώστε να μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι θετικό από την Πεντέλη.

Στην Πεντέλη για την 2η αγωνιστική ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια – Το πρόγραμμα και η βαθμολογία του Ομίλου

Οι ορισμοί των διαιτητών σε ΕΣΚ Κυκλάδων και στους αγώνες Εθνικών Πρωταθλημάτων των ομάδων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: