Δεν δηλώνει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Περσέας Σύρου

spot_img

Δεν δηλώνει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ο Περσέας Σύρου

Μία πολύ δύσκολη απόφαση αναγκάστηκαν να πάρουν οι ιθύνοντες του Περσέα Σύρου, όσον αφορά τη νέα σεζόν. Η ομάδα της Σύρου δεν θα δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, με τους λόγους να τους εξηγεί στην ακόλουθη ανακοίνωση.

«Με βαριά καρδιά και στεναχώρια και ύστερα από πολύμηνη ανάλυση όλων των δεδομένων, αποφασίσαμε την νέα αγωνιστική χρονιά 2021-2022 η ομάδα μας να μην δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών που διοργανώνει η Ε.Π.Ο.

Σίγουρα δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά υπό τις παρούσες συνθήκες, υγειονομικές συγκυρίες και οικονομική κατάσταση, δυστυχώς ήταν μονόδρομος.

Όσοι μας ξέρετε λίγο παραπάνω, γνωρίζετε οτι αν κάτι είναι να μη γίνει όπως το έχουμε σχεδιάσει και το έχουμε στο μυαλό μας, πιστεύουμε οτι είναι καλύτερα να μη γίνει, μέχρι να ξαναδημιουργηθούν οι συνθήκες.

Δεν αποχωρούμε από τον χώρο. Ούτε σταματάμε να αγαπάμε και να στηρίζουμε το ποδόσφαιρο γυναικών. Αντίθετα ίσως μας δοθεί και ο χρόνος και χώρος να ασχοληθούμε ακόμα περισσότερο με αυτό, και από άλλα πόστα. Κάνουμε μια παύση για φέτος από τους αγωνιστικούς χώρους, ανασυγκροτούμαστε και επανερχόμαστε.

Εις το εις το επανιδείν»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ