Δεν θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στις ακαδημίες του ΑΟ Θήρας λόγω εργασιών στο κλειστό

spot_img

Δεν θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στις ακαδημίες του ΑΟ Θήρας λόγω εργασιών στο κλειστό

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΟ Θήρας, μέσα στην οποία γνωστοποιεί πως δεν θα συνεχιστούν οι προπονήσεις των τμημάτων ακαδημιών του συλλόγου, παρά την άρση των υγειονομικών μέτρων, καθώς στο κλειστό γυμναστήριο, συνεχίζονται οι εργασίες ανακαίνισης.

Ωστόσο όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, πραγματοποιούνται συζητήσεις αυτό το διάστημα, ώστε να εξεταστεί η πραγματοποίηση καλοκαιρινών τμημάτων προπονήσεων.

Διαβάστε τι αναφέρει η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Θήρας ανακοινώνει στις αθλήτριες μέλη του και στις οικογένειές τους, με αφορμή την άρση των υγειονομικών μέτρων και τη δυνατότητα που δόθηκε μετά από πολλούς μήνες να πραγματοποιούνται ομαδικά αθλήματα σε κλειστούς χώρους, ότι οι προπονήσεις των τμημάτων των Ακαδημιών της ομάδας μας δεν θα συνεχιστούν λόγω της συνέχισης εργασιών ανακαίνισης που πραγματοποιούνται στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού μας, ώστε σύντομα να το υποδεχθούμε όλοι συντηρημένο και εξοπλισμένο καλύτερα.

Ο Α.Ο. Θήρας ενημερώνει επίσης ότι δεδομένης της πολύ περιορισμένης φετινής περιόδου στην οποία πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις των ακαδημιών, πραγματοποιούνται συζητήσεις ώστε να εξεταστούν η δυνατότητα αλλά και το ενδιαφέρον για την πραγματοποίηση καλοκαιρινών τμημάτων προπονήσεων.

Αγαπητοί φίλοι, σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και την κατανόησή σας, κι ελπίζουμε να τα συναντηθούμε και πάλι από κοντά στους αθλητικούς χώρους σύντομα!

Για τον Α.Ο. Θήρας
Το Δ.Σ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ