“Δημ. Περιστέρακης”: Η καυτή…. εξέδρα της Νάξου απέκτησε όνομα και χρώμα!

Άλλο γήπεδο θυμίζει από σήμερα αυτό του Κλειστού γυμναστηρίου έπειτα από την τοποθέτηση των νέων καθισμάτων αλλά και γενικότερα ενός φρεσκαρίσματος.

Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε σήμερα η τοποθέτηση των καθισμάτων στις εξέδρες του γηπέδου στα χρώματα της ομάδας (μπλε – άσπρο), αλλάζοντας προς το καλύτερο φυσικά την εικόνα του γηπέδου.

Και φυσικά πέρα από το αισθητικό του πράγματος, υπάρχει και το πρακτικό, καθώς οι φίλοι – μέλη της ομάδας θα παρακολουθούν με μεγαλύτερη άνεση τους αγώνες των Ναξιακών συλλόγων.

Το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Και η Νάξος το οφείλει σε δύο παιδιά που ένα μήνα μέρα…νύχτα βρισκόντουσαν στο κλειστό για να μπορέσει να είναι έτοιμο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κι επειδή θα πρέπει να αναφέρουμε και τους  ανθρώπους που προσφέρουν σε αυτή τη χώρα γιατί τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Άνθρωποι που βοηθούν με πράξεις, με ιδέες και με μεράκι. Άτομα που αγαπούν το νησί και βρίσκονται είτε απο το πόστο του εργάτη ήταν υπηρετούν την Νάξο ως εργάτες απο τις θέσεις του Δήμου. Ιακωβος κραμπουσανος, Δημήτρης Κορρές, αλλά και ο αντιδήμαρχος Νάξου Βαγγέλης Κατσαράς! Ολοι συνέβαλαν ώστε το κλειστό γυμναστήριο “Δημ. Περιστέρακης” να γίνει αγνώριστο…

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: