Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας: «Υγειονομική βόμβα, πάρτε πίσω την απόφαση, να μη συνεχιστεί η Γ’ Εθνική»

Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας: «Υγειονομική βόμβα, πάρτε πίσω την απόφαση, να μη συνεχιστεί η Γ’ Εθνική»

Κάθετα αρνητική στο ενδεχόμενο επανέναρξης της Γ’ Εθνικής είναι η Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας όπου ζητάει να παρθεί πίσω η αρχική απόφαση και το πρωτάθλημα να διακοπεί οριστικά για φέτος χωρίς συνέπειες στις ομάδες.

Αναλυτικά:

Υγειονομική Βόμβα:

Κύριοι υπεύθυνοι της επιτροπής διοργανώσεων έχουμε αρκετούς ενδοιασμούς και πολλά ερωτήματα για την ορθότητα της εισήγησης σας προς την Ε. Ε. της ΕΠΟ.

1. Πως μπορεί να συνεχιστεί ένα πρωτάθλημα όταν οι περισσότεροι νομοί της χώρας είναι κόκκινοι.

2. Αβεβαιότητα για την επάρκεια και προμήθεια των τεστ.

3. Στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έχουμε μοριακά τεστ και εδώ μιλάτε για τεστ αντισωμάτων ( Rapid)

4. Πέρυσι 1/04/2020 με απόφαση της Ε. Ε. της ΕΠΟ ακυρώθηκε το πρωτάθλημα έχοντας 2.500 κρούσματα covid και φέτος στις 01/03/2021 έχουμε 193.000 κρούσματα συζητάτε επανέναρξη του πρωταθλήματος

5. Πως ένας ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής μετά από 140 ημέρες αποχής θα μπορεί να αγωνιστεί και να μην βγάλει τραυματισμούς που θα του δημιουργήσουν πρόβλημα στην επαγγελματική – κοινωνική και οικογενειακή ζωή του

6. Δεν συμμετέχετε στην ανησυχία και τον προβληματισμό των παραγόντων που στηρίζουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σχεδόν καθολικά δεν επιθυμούν την συνέχιση του πρωταθλήματος.

7. Μηδενικά έσοδα και τεράστια έξοδα με συνέπεια πολλά σωματεία.

Η να μην αγωνιστούν (δημιουργώντας πρόβλημα την επόμενη σεζόν στις Ε. Π. Σ.) Η να διαλυθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

8. Αλλοίωση του πρωταθλήματος λόγο της πρωτόγνωρης εισήγησης για πρωτάθλημα ενός γύρου.

9. Κοινωνικό πρόβλημα που θα δημιουργηθεί στις κατά τόπους ΕΠΣ για την επανέναρξη η μη των τοπικών πρωταθλημάτων.

Όπου αν γίνει αυτό θα πυροδοτήσει μια Υγειονομική βόμβα.

10. Πως ζητάτε δήλωση συμμετοχής από τα σωματεία 3/3/2021 όταν η Ε. Ε. της ΕΠΟ δεν έχει κοινοποίηση στα σωματεία τους όρους συμμετοχής για την πραγματοποίηση του πρωταθλήματος.

Κύριοι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο δεν ανήκει στους λίγους αλλά ανήκει σε όλους, και δεν γίνεται να κάνετε εισήγηση με γνώμονα την άποψη των λίγων.

Πετάξτε στο κάλαθο των αχρήστων την πρόχειρη εισήγηση της επιτροπής διοργανώσεων και με υπευθυνότητα να επανεξετάσετε τα δεδομένα τα οποία σας αναφέρω πιο πάνω.

Υ. Γ. Ελπίζω να πρυτανεύσει έστω και την ύστατη ώρα η λογική και όχι η γνώμη των λίγων…

Με τιμή το Δ.Σ της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας”.

Ροή Ειδήσεων

Ο Φοίνικας , η Βέροια και το αεροπλανάκι του Προύσαλη….

Η χθεσινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα Σύρου Onex γιατί πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Πρωταθλητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ