Ευχαριστήριο του Πανναξιακού στον Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανναξιακός ΑΟ, μέσα από την οποία ευχαριστεί τον Έπαρχο Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη, ενώ παράλληλα απευθύνει κάλεσμα για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά:

Ο Πρόεδρος του Πανναξιακού Α.Ο., κ. Πολυχρονάκος Ιωάννης με τον Έπαρχο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, κ. Μαργαρίτη Ιωάννη, ο οποίος προμηθεύτηκε την κάρτα διαρκείας της ομάδας μας για τη νέα σεζόν και θα είναι #mazi με τον Πανναξιακό στη Γ’ Εθνική. #Μαζί θα είναι και οι νεαροί μας αθλητές, οι οποίοι παρευρέθηκαν στη συνάντηση και αποτελούν το μέλλον του Ναξιακού αθλητισμού και του Πανναξιακού μας.

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. ευχαριστεί θερμά τον κ. Μαργαρίτη για την προσφορά του στο σύλλογο και τον εν γένει αθλητισμό του νησιού. Αισθανόμαστε υπερήφανοι που οι στόχοι και τα όνειρά μας συμπίπτουν με αυτά του κ. Επάρχου, για μια Νάξο η οποία θα μνημονεύεται για τις αθλητικές της υποδομές και τους συλλόγους, όπως ο Πανναξιακός, που πρωταγωνιστούν στηριζόμενοι σε ντόπιους αθλητές.

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου έχει ήδη δημιουργήσει ένα πλάνο προς αυτή την κατεύθυνση, αποτελώντας την ομάδα με τους περισσότερους ντόπιους ποδοσφαιριστές στις Κυκλάδες σε επίπεδο Γ’ Εθνικής.

Πέραν αυτού, στόχος του νέου Δ.Σ. είναι η αναδιοργάνωση των τμημάτων υποδομής, τόσο με τη δημιουργία της αναπτυξιακής ομάδας ποδοσφαίρου, όσο και με την προσπάθεια διεύρυνσης των ακαδημιών ποδοσφαίρου και στίβου και την πρόσκληση στα νέα παιδιά, να έρθουν κοντά στην οικογένεια του Πανναξιακού και να αγαπήσουν τον αθλητισμό.

Το κάλεσμά μας απευθύνεται σε όλα τα μέλη της τοπικής κοινωνίας, παιδιά, γονείς, εκπαιδευτικούς, για μια κοινή προσπάθεια να αναδειχτούν τα οφέλη που προσφέρει η άσκηση και ο αθλητισμός σε τομείς όπως η υγεία, η κοινωνικοποίηση, η διαμόρφωση χαρακτήρα, η συνεργασία, ο υγιής συναγωνισμός και το ευ αγωνίζεσθαι.

Πρωτίστως όμως, απευθύνουμε αυτό το κάλεσμα στους τοπικούς φορείς και παράγοντες, σε όλους όσους ασχολούνται με την τοπική αυτοδιοίκηση, στο Δήμο, στην Περιφέρεια. Γιατί η δημιουργία υποδομών και η ανάπτυξη του αθλητισμού, πέραν της ανθρώπινης προσπάθειας και της ατομικής συνεισφοράς, έχει τεράστια ανάγκη από αθλητικές εγκαταστάσεις, χώρους όπου τα νέα παιδιά μπορούν να αθληθούν με ασφάλεια, με σωστά πρότυπα και προδιαγραφές, χώρους που θα είναι αρκετοί για όλους, ώστε κάθε μικρό παιδί να αγαπήσει τον αθλητισμό και το άθλημα που του ταιριάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: