Έκλεισε η αυλαία του 4ου Άνδρος τένις Open 2021με νικητές τους Ίωνα Καμπάνη και Σταμάτη Βρετό (φωτό)

spot_img

Με τους δύο τελικούς των νέων ανδρών και των ανδρών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 4ο Άνδρος τένις Open 2021 που φέτος ειδικά ξεπέρασε κάθε προσδοκία και από τον αριθμό των συμμετοχών αλλά και με την ποιότητα των αγώνων.

Στον τελικό των νέων ανδρών ο Ίωνας Καμπάνης νίκησε με 2-0 σετ τον Φίλιππο Delcaire αποδεικνύοντας και στον τελικό την σημαντική πρόοδο που έχει κάνε σε σχέση με την προηγούμενά χρονιά αλλά και τα περιθώρια βελτίωσης που έχει ακόμα.

Η προσπάθειες του Φίλιππου Delcaire να παραμείνει στην διεκδίκηση του αγώνα απέβησαν  άκαρπες παρόλο που σωματικά υπερτερούσε. Στα δύο σετ μπόρεσε να κατακτήσει μόνο ένα γκέιμ και έτσι ήλθε φυσιολογικά και δίκαια η νίκη στην πλευρά του πολύ βελτιωμένου  Ίωνα Καμπάνη που έδωσε μεγάλη χαρά στον πατέρα του ο οποίος παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον την επικράτηση την αναμέτρηση.

Ίων Καμπάνης  – Φίλιππου Delcaire 2-0 σετ (6-1, 6-1)

Στον τελικό των ανδρών που ακολούθησε, ο Σταμάτης Βρετός με την εξαιρετική τεχνική, επιβλήθηκε του μαχητικού Στέφανου Πατίλα σε ένα ανταγωνιστικό αγώνα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον σε όσους τον παρακολούθησαν.

Στο πρώτο σετ ο Σταμάτης Βρετός έσπασε το σερβίς του αντιπάλου του όταν εκείνος είχε προηγηθεί με 3-4 και κατάφερε να το κάνει δικό του παίρνοντας τρία συνεχόμενα γκέιμ.  Στο δεύτερο προηγήθηκε από την αρχή και κράτησε την διαφορά για να κάνει το 2-0 σετ και να πάρει τον τίτλο.

Σταμάτης ΒρετόςΣτέφανος Πατίλας 2-0 σετ (6-4, 6-4)

 

Πλούσιο φωτογραφικό άλμπουμ όλων των αγώνων του διημέρου, τις απονομές και την δεξίωση καθώς επίσης και το video των απονομών θα δημοσιεύσουμε αργότερα.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ