Εκλογές στον Ναξιακό ΓΣ

Εκλογές στον Ναξιακό ΓΣ

Ο Ναξιακός Γυμναστικός Σύλλογος ιδρύθηκε το 2003 από τον ακούραστο εργάτη του κλασσικού αθλητισμού στο νησί της ΝΑΞΟΥ τον κ Σαντοριναιο Μανώλη.

Το όραμα και το πάθος των ατόμων που αποτελούν το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου με γνώμονα πάντα τον υγιή αθλητισμό και την σωστή ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδες στα παιδιά, έχουν φέρει στο σύλλογο πολλές σημαντικές διακρίσεις. Αξίζει να αναφερθούμε σε πολλές Διασυλλογικές νίκες στις Κυκλάδες στις κατηγορίες Κ10-Κ12 και Κ14 καθώς και την πρώτη θέση στους Αιγαιοπελαγιτικους Αγώνες το 2012 όπου ο σύλλογος μας κατέκτησε τη πρώτη θέση στο Αιγαίο. Η συνέχεια δεν θα μπορούσε να μην φέρει επιτυχίες με πανελλήνιες νίκες τα τελευταία χρόνια από παιδιά που έχουν βγει από τις ακαδημίες του.

Σημερα αριθμεί πάνω από 120 ενεργούς αθλητές σε 6 βασικες κατηγορίες Κ6-Κ8-Κ10-Κ12-Κ14-Κ16 και Αντρών Γυναικών
Την εκμάθηση και εκγύμναση έχουν αναλάβει Πτυχιούχοι Γυμναστές με ειδικότητα κλασσικό αθλητισμό και οι προπονήσεις γίνονται στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ όπου βρίσκονται και τα γραφεία του Συλλόγου.

Καλούμε λοιπόν οποιον επιθυμεί ( Γονιό,φίλο λάτρη του κλασσικού αθλητισμού) να γίνει μέλος στην οικογένεια του Ναξιακου ΓΣ να δηλώσει μέχρι τη Τρίτη 2 Μαρτίου την υποψηφιότητά του για την ανάδειξη του νέου ΔΣ.

Θα περάσει η δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε όλοι μας και θα τα ξαναπούμε σύντομα μαζί στα γήπεδα.

Οι δηλώσεις μπορούν να γίνουν

● τηλεφωνικά στο 6946100701 Σιδερής Πέτρος
● Με προσωπικό μήνυμα στη σελίδα του ΝΑΞΙΑΚΟΥ ΓΣ
● Καθημερινά στο ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ ΑΠΟ τις 16.00 μέχρι τις 18.00

Η συμμετοχή σας είναι πολύ σημαντική για να συνεχίσουμε με πρεσβεύουμε το πιο σημαντικό κοινωνικό αγαθό που λέγατε κλασσικός αθλητισμός

Ροή Ειδήσεων

Πανιώνιος – Μαρκό [highlights]

Πανιώνιος - Μαρκό Δείτε τα highlights από την αναμέτρηση του Πανιωνίου με το Μαρκό. https://youtu.be/OE9bnB9vaaE

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ