Εκλογές την Κυριακή 2 Αυγούστου σε Άνω Μερά και ΑΟ Μυκόνου

spot_img

Την διεξαγωγή εκλογών την Κυριακή 2 Αυγούστου, ανάδειξης νέου Δ.Σ. γνωστοποίησαν η Άνω Μερά και ΑΟ Μυκόνου.

Η σχετική ανακοίνωση από την Άνω Μερά:

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Σωματείου Άνω Μερά Μυκόνου, με βάση την συμφωνία για συνένωση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων του νησιού με τον συντοπιτη ΑΟ Μυκόνου, που αποφασίστηκε στην πρόσφατη έκτακτη Γενική μας συνέλευση και σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου ανακοινώνει την διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου Δ. Σ., οι οποίες θα λάβουν χώρα την Κυριακή 02-08-2020 στην αίθουσα συνεδριάσεων δίπλα στην κοινότητα Άνω Μεράς από τις 11.00 το πρωί έως τις 14.00 το μεσημέρι.

Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται έως και την Παρασκευή 31-07-2020 και ώρα 19.00 είτε στο mail του συλλόγου ([email protected]) είτε στο τηλέφωνο 6987811063 (κ. Διονυσοπουλος Ανδρέας).
Η παρουσία σας χαρακτηρίζεται ιστορική με βάση το σκοπό αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

Η ανακοίνωση από τον ΑΟ Μυκόνου:

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Ομίλου Μυκόνου, με βάση την συμφωνία για συνένωση όλων των αθλητικών δραστηριοτήτων του νησιού με το συντοπιτη Α.Σ. Άνω Μερά που αποφασίστηκε στην πρόσφατη έκτακτη Γενική μας συνέλευση και σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου ανακοινώνει την διεξαγωγή εκλογών ανάδειξης νέου Δ. Σ., οι οποίες θα λάβουν χώρα την Κυριακή 02-08-2020 στα γραφεία της ομάδας στο Δημοτικό Στάδιο του Κόρφου από τις 10.00 το πρωί έως τις 13.00 το μεσημέρι.

Οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται έως και την Παρασκευή 31-07-2020 και ώρα 19.00 είτε στο mail του συλλόγου [email protected]
Η παρουσία σας χαρακτηρίζεται ιστορική με βάση το σκοπό αυτής της εκλογικής διαδικασίας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ