Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου και ONEX NEORION SHIPYARDS συνεχίζουν χέρι-χέρι και την νέα χρονιά

spot_img

Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου και ONEX NEORION SHIPYARDS συνεχίζουν χέρι-χέρι και την νέα χρονιά

Ο Α.Π.Ο Ελλάς Σύρου και η ONEX NEORION SHIPYARDS ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας τη νέα αγωνιστική χρονιά 2021- 2022.

Η ONEX NEORION SHIPYARDS θα είναι και φέτος ο «Χρυσός χορηγός» της ομάδας μας. Η ONEX NEORION SHIPYARDS η οποία έχει δώσει, «πνοή» στο νησί μας, συνεχίζει να συνεισφέρει και να στηρίζει και τον αθλητισμό και δη την ομάδα μας!

Χαιρόμαστε ιδιαίτερα διότι θα συνεχίσουμε να συμπορευόμαστε με μία από τις πιο υγιείς επιχειρήσεις στην Ελλάδα και έχουμε τη χαρά να έχουμε στο νησί μας.

Τέτοιες πρωτοβουλίες καταδεικνύουν, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι η ONEX αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Συριανής κοινωνίας. Με έναν οργανισμό που έχει προσφέρει τα μέγιστα στη Συριανή κοινωνία αλλά και στην ανάπτυξη του Κυκλαδίτικου αθλητισμού και πολιτισμού.

Αυτό που θα πρέπει να σας αναγνωρίσουμε και να σας το εκτιμήσουμε είναι ότι έχετε κάνει έμπρακτα βήματα περιβαλλοντικού εκσυγχρονισμού με πράξεις κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί τα τελευταία χρόνια.

Με τη βοήθεια και την συνεισφορά σας θα συνεχίσουμε για μία ακόμα χρονιά να συνταξιδεύουμε στο ίδιο πλοίο βάζοντας για επιβάτες τις διακρίσεις και τις επιτυχίες.

Η στήριξη σας αποτελεί για εμάς μία από τις βασικές προτεραιότητες του στρατηγικού σχεδιασμού μας. Η ανανέωση της συνεργασία μας επιβεβαιώνει την περσινή σας δέσμευση, ότι θα είστε δίπλα μας και την επόμενη χρονιά.

Ευχαριστούμε θερμά τον διευθύνων σύμβουλο της ONEX NEORION SHIPYARDS κύριο Πανο Ξενοκώστα και τον Γενικό διευθυντή των Ναυπηγείων Σύρου κ. Βασίλη Σαββίδη.

Η Ανάσταση του Θεανθρώπου να είναι Ανάσταση ελπίδας για όλους, για ένα κόσμο πιο ανθρώπινο, πιο ειρηνικό, για ένα κόσμο δημιουργικό και ευτυχισμένο. Είθε η φετινή Λαμπρή να αποτελέσει ένα μήνυμα αναγέννησης για τον τόπο μας. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ