Επέστρεψαν στις προπονήσεις και πάλι για τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας (vid)

spot_img

Επέστρεψαν στις προπονήσεις και πάλι για τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών του Α.Ο. Θήρας (vid)

Μετά από πολλούς μήνες απραξίας στο μεγαλύτερο κομμάτι του αθλητισμού στην χώρα, δόθηκε πριν λίγο διάστημα η πολυπόθητη έγκριση ώστε να ξεκινήσει η δράση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μεγάλο πλήγμα από πολλές απόψεις δέχθηκε και το κομμάτι των ακαδημιών, με τα παιδιά να περιμένουν πως και πως την επανέναρξη των προπονήσεων, για να βρεθούν και πάλι στα γήπεδα και να προπονηθούν.

Μια από τις ομάδες που δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες της είναι ο Α.Ο. Θήρας, με τους ανθρώπους του να παλεύουν καθημερινά, ώστε να κρατήσουν σε υψηλό επίπεδο εκτός από τη γυναικεία ομάδα και τα αναπτυξιακά τμήματα.

Σε αυτή την κατεύθυνση λοιπόν, οι ιθύνοντες του συλλόγου σε συνεργασία με τον υπεύθυνο των ακαδημιών Γιώργο Αρβανίτη και την προπονήτρια Νίκη Μουντάκη, συμφώνησαν να ξεκινήσουν και πάλι οι προπονήσεις.

Επιθυμία όλων ήταν η επιστροφή στην κανονικότητα για όλα τα παιδιά αλλά οι προγραμματισμένες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου, δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Με δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχει διαθέσιμο το ανοιχτό γήπεδο που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του ΔΑΠΠΟΣ, έπιασαν μπάλα μόνο τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας ( παγκορασίδες – κορασίδες), με τις μικρές αθλήτριες να δείχνουν πραγματικά χαρούμενες που επιστρέφουν και πάλι στην αθλητική δραστηριότητα.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα της Σαντορίνης στο λογαριασμό της στο youtube, από την προπόνηση των νεαρών αθλητριών.

neasantorinis.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ