ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Σάκης Τσιώλης ο νέος προπονητής της ΑΕ Μυκόνου!

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ο Σάκης Τσιώλης ο νέος προπονητής της ΑΕ Μυκόνου!

Πρόκειται αναμφίβολα την σπουδαιότερη κίνηση σε επίπεδο προπονητή που έχει γίνει στις Κυκλάδες και όχι άδικα. Ο Σάκης Τσιώλης, με τεράστιο βιογραφικό στην προπονητική του καριέρα, αναλαμβάνει και επίσημα την καθοδήγηση της ΑΕ Μυκόνου στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, ενώ ο ίδιος θα επιβλέπει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Η ανακοίνωση της ΑΕ Μυκόνου αναφέρει τα εξής:

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου με τεράστια χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον καταξιωμένο προπονητή Σάκη Τσιώλη!

Ο κοουτς με την τεράστια εμπειρία, πολύ βαρύ βιογραφικό και παραστάσεις στις πλάτες του από τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Α Εθνικής κατηγορίας και superleague αργότερα αλλά και με έργο σε μεγάλες ομάδες με ιστορικές χρονιές που άφησαν το στίγμα τους όπως εκείνες με τον Αστέρα Τρίπολης, έρχεται στην ομάδα μας για να την βοηθήσει στο δύσκολο έργο που έχει ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής! Ο ρόλος του εκτός από προπονητή της ανδρικής μας ομάδας θα είναι και πιο ουσιαστικός καθώς θα επιβλέπει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Είναι τιμή για τη διοίκηση, το σύλλογο και ολόκληρη τη Μύκονο η παρουσία του εδώ!
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

Ροή Ειδήσεων

European Super League: Τι θα συμβεί στα τρία πρωταθλήματα αν αποβληθούν οι 12 ομάδες

European Super League: Τι θα συμβεί στα τρία πρωταθλήματα αν αποβληθούν οι 12 ομάδες Ποια θα το πάρει στην Αγγλία;...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ