Επιστολή στα σωματεία από την παράταξη “Όλοι μαζί για το βόλεϊ”

Επιστολή στα σωματεία από την παράταξη “Όλοι μαζί για το βόλεϊ”

Τα σωματεία του βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα έχουν ήδη λάβει την ανοιχτή επιστολή που βλέπετε από τον υποψήφιο Πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ. Μιχάλη Τριανταφυλλίδη. Αυτό το Σάββατο, 27 Φλεβάρη 2021, ξεκινούν οι τηλεδιασκέψεις με τις Ενώσεις έτσι ώστε να ανταλλαγούν απόψεις και να παρουσιαστεί στα στελέχη και τα μέλη τους το πρόγραμμα της παράταξης “Όλοι μαζί για το Βόλεϊ”.

***ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ.***

Αγαπητέ πρόεδρε, αγαπητέ παράγοντα,
Ο στόχος της παράταξής μας, όπως ανακοίνωσα και στην παρουσίαση της υποψηφιότητάς μου για την προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης, είναι να ενώσει το βόλεϊ και να το κάνει δυνατό, με δικούς του πόρους, οικονομικά ανεξάρτητο.

Σε αυτό το πλαίσιο δεν περισσεύει πραγματικά κανείς. Ξέρω πολύ καλά τους καθημερινούς προσωπικούς αγώνες του καθενός από εσάς και τις σημαντικές οικονομικές θυσίες που έχετε κάνει για να κρατήσετε όρθια τα σωματεία σας σε δύσκολες συνθήκες και χωρίς την παραμικρή βοήθεια.

Δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές και άκοπες λύσεις. Υπάρχει επεξεργασμένο σχέδιο δράσης και πλάνο άμεσα υλοποιήσιμο. Για άμεση επικοινωνία και επίλυση προβλημάτων. Για υγιή σωματεία. Για ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Με οικονομικά οφέλη. Θα είμαι δίπλα σας.
Υπάρχει διάθεση και όρεξη για δουλειά με κάθε σωματείο, κάθε Ένωση, κάθε Τοπική Επιτροπή. Σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε όλα τα πρωταθλήματα. Για να επιστρέψει η κανονικότητα και στο βόλεϊ. Σε απλά θέματα καθημερινότητας που ξέρω ότι σας απασχολούν. Σε συνθήκες διεξαγωγής προπονήσεων και αγώνων. Σε επιλογές μετακινήσεων.

Τα σωματεία αποτελούν τον πυρήνα της Ε.Ο.ΠΕ., και οι παράγοντες, που μοχθούν για το άθλημά μας, την καρδιά της. Η δική μου ευθύνη είναι αυτή η καρδιά να λειτουργεί χωρίς αρρυθμίες, όπως συμβαίνει τώρα και να είναι δυνατή. Θα είμαι δίπλα σας. Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσω αναλυτικά το πρόγραμμα της παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ.

Με τιμή,
Μιχάλης Τριανταφυλλίδης
Επικεφαλής παράταξης ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΛΕΪ

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

Ροή Ειδήσεων

Ο Φοίνικας , η Βέροια και το αεροπλανάκι του Προύσαλη….

Η χθεσινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα Σύρου Onex γιατί πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Πρωταθλητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ