«Φλερτάρει» με τα διοικητικά της Άνω Σύρου ο Γιώργος Φώσκολος

spot_img

«Φλερτάρει» με τα διοικητικά της Άνω Σύρου ο Γιώργος Φώσκολος

Μπορεί να ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του νομού, ωστόσο οι φήμες «οργιάζουν» πως επανέρχεται δριμύτερος, στο διοικητικό σχήμα, ομάδας του νησιού. Ο λόγος για τον Γιώργο Φώσκολο.

Η απόφασή του να αποχωρήσει για λίγο διάστημα (1-2 ετών) ώστε να μπορέσει να επιστρέψει πιο “γεμάτος” φαίνεται πως πάει… περίπατο.

Μπορεί οι λόγοι που τον ανάγκασαν να πάρει αυτή την απόφαση, να παραμένουν σε ισχύ, ωστόσο το πάθος του για το ποδόσφαιρο και η συνεχή πίεση φίλων και παραγόντων, ώστε να συνεχίσει κανονικά στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Σύρου, φαίνεται να πιάνουν τόπο.

Ο Γιώργος Φώσκολος σκέφτεται την ανάμειξή του με τα διοικητικά της Άνω Σύρου. Με προϋποθέσεις και με τον Γιώργο Ρούσσο στο πλευρό του (σαν τεχνικό διευθυντή), αλλά το σκέφτεται.

Επιβεβαιωμένη πληροφορία πως έχει επέλθει συμφωνία δεν υπάρχει, ωστόσο στα στέκια της πρωτεύουσας των Κυκλάδων, ολοένα και ακούγεται αυτό το σενάριο.

Σε ερώτησή μας πάντως, σχετικά με αυτό το θέμα και το κατά πόσο σκέφτεται να ενεργοποιηθεί στην Άνω Σύρο, ο ίδιος απάντησε: «Δεν αποκλείω τίποτα. Οι λόγοι που αποσύρθηκα από το ποδόσφαιρο για ένα διάστημα, συνεχίζουν να με πιέζουν. Την αγάπη μου για τη μπάλα τη γνωρίζετε. Αυτά που έχω καταφέρει εγώ, δεν θα μπορέσει να τα καταφέρει κανείς άλλος, οπότε γιατί όχι;;»

Η κατάσταση στην Άνω Σύρο μετά και την απομάκρυνση του Χρήστου Φωκά είναι κάπως μπερδεμένη και ο Γιώργος Φώσκολος, οι γνώσεις του και η εμπειρία του πάνω σε αυτό τον τομέα, ίσως μπορούν να αποτελέσουν την ώθηση που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο σύλλογος, ώστε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ίδωμεν..

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ