Φωτο-γράφοντας για τον αγώνα Φοίνικας Σύρου Onex ΠΑΟΚ

spot_img

Μετά από πολύ καιρό ο Φοίνικας Σύρου ΟΝΕΧ κατάφερε να φωτογραφηθεί με όλους τους παίκτες. Πότε οι τραυματισμοί πότε οι απουσίες ανέβαλαν συνέχεια την φωτογράφιση και τα καταφέραμε στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Υπήρχε η πιθανότητα η ομάδα του 2020-2021 να μην έχει μια αναμνηστική φωτογραφία που να φαίνονται όσοι συνέβαλλαν στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα της βόλεϊ Λίνκ. Ήταν η τρίτη φορά που η ομάδα βρέθηκε στην 2η θέση σε αυτή την σύντομη αλλά τόσο επιτυχημένη παρουσία της στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ελλάδος στο βόλεϊ.

Την περίοδο 2011-2012 με πρωταθλητή στα ………..χαρτιά τον Ηρακλή.

Φοίνικας - Ηρακλής 2011-2012 4ος Τελικός

Την περίοδο 2015-2016  με πρωταθλητή τον ΠΑΟΚ.

Στην φετινή επιτυχία τεράστια ήταν η συμβολή της Onex  και του Πάνου Ξενοκώστα χωρίς την συμβολή του οποίου η ομάδα δεν θα μπορούσε να επιβιώσει με τόσα προβλήματα που παρουσιάστηκαν φέτος. Παράλληλα όμως “φως στο τούνελ” φαίνεται από την απόφαση της Πολιτείας να επιχορηγήσει τον επαγγελματικό και ερασιτεχνικό αθλητισμό με τα χρήματα από την φορολογία του στοιχήματος. Ήταν μια απόφαση σταθμός για την επιβίωση και ανάπτυξη του αθλητισμού σε όλες τις βαθμίδες.

Η απουσία των φιλάθλων από τα γήπεδα εξαιτίας του υγειονομικού πρωτοκόλλου ήταν μια σοβαρή απώλεια για τον φετινό Φοίνικα που έχασε ένα σημαντικό στήριγμα. Όπως άλλωστε και οι κλειστές επιχειρήσεις που πρόσφεραν το δικό τους σημαντικό οικονομικό μερίδιο στην ομάδα.

Όλα αυτά λεπτομερώς θα τα αναφέρουμε σε επόμενο άρθρο μετά το τέλος και του League Cup.

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ ήταν ο τελευταίος εντός έδρας αγώνα για φέτος αλλά και το τελευταίο φωτογραφικό άλμπουμ της ομάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ