Γ’ Εθνική: Απογοήτευση από την αναστολή προπονήσεων – Σκέψη για παράταση στη σέντρα

Η νέα ΚΥΑ για τον αθλητισμό έβαλε ολοκληρωτικά στον «πάγο» τη Γ’ Εθνική.

Χαμένη από τις τελευταίες εξελίξεις στον αθλητισμό βρέθηκε να είναι η Γ’ Εθνική. Μετά από την αναστολή των προπονήσεων στις 19 περιφερειακές ενότητες που βρίσκονται σε «βαθύ κόκκινο» λόγω του κορονοϊού, η νέα ΚΥΑ για τον αθλητισμό, απαγόρευσε γενικά τις προπονήσεις στην κατηγορία, τουλάχιστον έως τις 15 Μαρτίου.

Αυτή η αρνητική εξέλιξη ήρθε μια μετά την απόφαση της ΕΠΟ για επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στις 28 Μαρτίου. Ωστόσο, η κατηγορία εξαιρέθηκε συνολικά από τα νέα μέτρα, με τα οποία επιτρέπονται οι προπονήσεις στη Football League, αλλά και στα άλλα αθλήματα.

Η επανέναρξη της Γ’ Εθνικής βρίσκεται πλέον στον… αέρα, αν και στην ΕΠΟ είναι διατεθειμένοι να μεταφέρουν την ημερομηνία… σέντρας για τις 4 Απριλίου.

Όλα αυτά όμως, την ώρα που υπάρχουν κι άλλες εκκρεμότητες, καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει το κόστος για τα απαιτούμενα τεστ στις ομάδες της κατηγορίας, καθώς μέχρι τώρα κάποιοι δήμοι ανέλαβαν να τα πληρώσουν, όπως και κάποιοι παράγοντες για τα σωματεία τους.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν νέες διαβουλεύσεις της ΕΠΟ τόσο με τις ομάδες, όσο και με τη ΓΓΑ, για να υπάρξουν οριστικές απαντήσεις στο αν και πώς θα συνεχιστεί η Γ’ Εθνική.

onsports.gr

Ροή Ειδήσεων

Ο Φοίνικας , η Βέροια και το αεροπλανάκι του Προύσαλη….

Η χθεσινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα Σύρου Onex γιατί πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Πρωταθλητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ