Γιατί θα τιμωρηθούν ο ΠΑΟΚ και ο Ντεσποτόφσκι που έσπασε την καραντίνα (pics)

Mετά την αποκάλυψη του fosonline.gr, μορφή χιονοστιβάδας παίρνει το θέμα Ντεσποτόφσκι, που έσπασε την καραντίνα και αγωνίσθηκε στον ματς της  Volley League  ανδρών  Φίλιππος Βέροιας-ΠΑΟΚ 0-3, με την κλήση του από τον αθλητικό δικαστή. Αναμένεται να τιμωρηθούν  τόσο ο παίκτης, όσο και ο ΠΑΟΚ για 3 λόγους.

  1. Ο Ντεσποτόφσκι προσκόμισε αποτέλεσμα τεστ από εργαστήριο της Βόρειας Μακεδονίας 24 ώρες πριν από τον αγώνα και όχι όπως προβλέπει το πρωτόκολλο από εγκεκριμένο εργαστήριο στην Ελλάδα 48 ώρες πριν από το ματς. Κι εδώ είναι υπόλογοι ο γιατρός του ΠΑΟΚ και ο υπεύθυνος covid της ομάδας.
  2. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός παίζουν στην Ευρωλίγκα, αλλά και οι άλλες ελληνικές ομάδες σε Γιουρόπα Λιγκ, Τσάμπιονς Λιγκ , πόλο, χάντμπολ βάση πρωτοκόλλου. Ο Ντεσποτόφσκι είναι ένας απλός αθλητής που ήρθε μεμονωμένα στην Ελλάδα και έπρεπε να μείνει σε 7ημερη καραντίνα. Ο ισχυρισμός του ΠΑΟΚ ότι θα υπάρξει διορθωτική διάταξη από τη ΓΓΑ δεν ευσταθεί γιατί ακόμη κι αν γίνει αυτό, δεν θα έχει αναδρομική ισχύ.
  3. Ο Ντεσποτόσφκι και ο ΠΑΟΚ πρέπει να κληθούν και να τιμωρηθούν βάση του άρθρου 17 του κανονισμού της ΕΟΠΕ , που μιλάει για συκοφαντική δυσφήμιση του αθλήματος, ανεξάρτητα αν ο Φίλιππος Βέροιας δεν έκανε ως όφειλε ένσταση για αντικανονική συμμετοχή.

Ο Ολυμπιακός. και ο Φοίνικας Σύρου θα κινηθούν νομικά κατά του ΠΑΟΚ, ως έχοντες νόμιμο συμφέρον και αναμένεται να παραστούν ως αντίδικοι στην εκδίκαση της υπόθεσης στον αθλητικό δικαστή.

Ο Ντεσποτόφσκι εξάλλου δεν θα αγωνισθεί στο ματς της Παρασκευής ΠΑΟΚ-Φοίνικας, γιατί οι Συριανοί, σε αντίθεση με τους Βεροιώτες θα κάνουν ένσταση(δεν θα έχει λήξει η 7 μέρη καραντίνα) και κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ να μηδενισθεί σε 2 ματς.

ΠΗΓΗ: Σ. Λεμονίδης /fosonline.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: