Γιώργος Φώσκολος: Ξεπέρασε τον κορονοϊό και μεταφέρει το μήνυμα του εμβολιασμού

spot_img

Γιώργος Φώσκολος: Ξεπέρασε τον κορονοϊό και μεταφέρει το μήνυμα του εμβολιασμού

Πιο δυνατός από ποτέ επιστρέφει στην καθημερινότητά του, ο Γιώργος Φώσκολος. Ο ίδιος αν και εμβολιασμένος, είχε μία μικρή περιπέτεια με την υγεία του, νοσώντας από κορονοϊό. Τηρώντας όλα τα μέτρα και τις οδηγίες του ΕΟΔΥ πλέον ο Γιώργος Φώσκολος είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση, μεταφέροντας παράλληλα μέσω δημοσίευσής του, το μήνυμα του εμβολιασμού.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους ανώνυμους και επώνυμους φίλους ,τον κάθε ένα ξεχωριστά, για την απεριόριστη αγάπη τα πολλά μηνύματα και την ανιδιοτελή συμπαράσταση τους.

Επίσης αισθάνομαι την υποχρέωση, σε αυτή την κρίσιμη φάση, να απευθύνω ένα μήνυμα που πηγάζει από την εμπειρία της ολιγοήμερης περιπέτειας μου.

Ο μόνος τρόπος για να βγούμε από αυτόν τον εφιάλτη είναι ο εμβολιασμός. Η ευθύνη μας ως άνθρωποι είναι να το δεχτούμε, χωρίς αυτό τα συμπτώματα του ιού είναι πολύ χειρότερα και πολύ επώδυνα.

Όπως είχε πει ο μεγάλος ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ, η πέτρα, το σίδερο, το ατσάλι, δεν αντέχουν, ο άνθρωπος όμως αντέχει αν πειθαρχήσουμε και ακούμε τους ειδικούς θα βγούμε πιο δυνατοί.

Να είμαστε όλοι καλά, γέροι και δυνατοί».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ