Γυρίζει σελίδα το Παριανό ποδόσφαιρο

spot_img

Η ιστοσελίδα μας εστιάζει στην επικείμενη συνένωση των σωματείων του ποδοσφαίρου στο νησί της Πάρου, μεταφέροντας στο αναγνωστικό κοινό του, όλο το σκεπτικό και τις αναβαθμίσεις που πρόκειται να γίνουν σε αυτό.

Βρισκόμαστε αισίως λίγο πριν το ξεκίνημα της τουριστικής σεζόν, ωστόσο στην Πάρο υπάρχει “ποδοσφαιρική” κινητοποίηση. Τίθεται επί τάπητος το θέμα της συνένωσης των τεσσάρων ομάδων. Πρόκειται για τους ΑΟ Πάρου, Νηρέα, Αστέρα Μαρμάρων και Μαρπησσαϊκό.

Με κύριο υποκινητή τον ισχυρό άνδρα του Αστέρα Μαρμάρων Βαζαίο Πετρόπουλο, ο οποίος δείχνει πως μπήκε στον ποδοσφαιρικό χάρτη των Κυκλάδων για να μείνει. Έναν άνθρωπο που οραματίζεται μία ομάδα της Πάρου να ανεβαίνει κατηγορίες, πρωταγωνιστώντας τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και σε Εθνική Κατηγορία.

Έχοντας στο πλάι του σαν συνοδοιπόρους, σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα, τόσο τους παράγοντες των ομάδων, όσο και το απλό φίλαθλο κοινό, το οποίο βλέπει μετά από πολλά χρόνια, ότι πάει να γίνει μία προσπάθεια αναβάθμισης του Παριανού ποδοσφαίρου, προς όφελος φυσικά όλου του νησιού.

Η πρόταση που κατατέθηκε ήταν άκρως ενδιαφέρουσα. Ουσιαστική και χωρίς πολύ μεγάλο ρίσκο. Και κάπου εκεί έγκειται το γεγονός ότι η συμφωνία των τεσσάρων ομάδων να μην κατεβάσουν ανδρική ομάδα φέτος, θέτει ένα μεγάλο προσόν στην νέα αυτή προσπάθεια, ώστε να αξιολογηθούν και να επανδρώσουν ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές τον νέο αυτό σύλλογο.

Σίγουρα σε ένα τέτοιο εγχείρημα μοναδικός.. εχθρός είναι ο χρόνος, καθώς χρειάζεται ατελείωτη γραφειοκρατία αλλά και διαβουλεύσεις, ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι πρόεδροι των ομάδων έχουν συμφωνήσει στο τελικό πλάνο και στο πως διαμορφωθεί αυτή η σκέψη σε πράξη, κάτι το οποίο ήταν και το ζητούμενο.

Ο κ. Βαζαίος Πετρόπουλος σε συνεργασία με τον Αντώνη Λάμπρου και φυσικά όλους τους συνεργάτες τους, προετοιμάζουν το έδαφος, έτσι ώστε τα πάντα να είναι έτοιμα, να προχωρήσει η συνένωση των ομάδων.

Η προεργασία όλων των προαναφερθέντων βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο. Τα συμβούλια των ομάδων έχουν δώσει την έγκρισή τους και το μόνο που απομένει ουσιαστικά, είναι να ξεκινήσει να υλοποιείται το πλάνο, ώστε την νέα αγωνιστική χρονιά, η Πάρος να παρουσιάσει μία άκρως ανταγωνιστική ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ