Η Αναστασία Βοκοτοπούλου με την Εθνική ομάδα Κ18 στη συνάντηση Ελλάδας-Κύπρου

spot_img

Η συριανή αθλήτρια του τριπλούν Αναστασία Βοκοτοπούλου του Πανελλήνιου Γ.Σ  επιλέχτηκε από τον ΣΕΓΑΣ να συμμετάσχει στην Εθνική ομάδα στίβου, που θα πάρει μέρος στην ετήσια συνάντηση Κύπρου – Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί 21-22 Ιουλίου 2021 στο Λανίτειο στάδιο της Λεμεσού.

Η συνάντηση διεξάγεται ανελλιπώς από το 1987 εναλλάξ σε Ελλάδα-Κύπρο με εξαίρεση την περυσινή χρονιά που ματαιώθηκε λόγω covid, .  Στους αγώνες μετέχουν συνολικά 144 αθλητές-τριες, 72 (36 παίδες-36 κορασίδες) από κάθε μία από τις δύο Εθνικές ομάδες ξεχωριστά. Δηλαδή Κύπρος & Ελλάδα έχουν δικαίωμα συμμετοχής με δύο αθλητές-τριες σε κάθε αγώνισμα. Η Ελληνική ομάδα συγκροτήθηκε με βάση τις εμφανίσεις αθλητών-τριών στο  πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18, που πραγματοποιήθηκε πριν μερικές εβδομάδες στο Πανθεσσαλικό στάδιο του Βόλου.

Η Αναστασία Βοκοτοπούλου εξασφάλισε την συμμετοχή της αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν με επίδοση 12.23 και στην συνάντηση αυτή θα έχει μια τελευταία ευκαιρία να την βελτιώσει πριν τις καλοκαιρινές της διακοπές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ