Η θέση του Πλοηγού Αντιπάρου στην τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων της κυκλαδικής καλαθοσφαίρισης με τον Παναγιώτη Φασούλα

spot_img

Η θέση του Πλοηγού Αντιπάρου στην τηλεδιάσκεψη εκπροσώπων της κυκλαδικής καλαθοσφαίρισης με τον Παναγιώτη Φασούλα

Με την παρουσία του Πλοηγού Αντιπάρου πραγματοποιήθηκε η τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων της κυκλαδικής καλαθοσφαίρισης με τον Παναγιώτη Φασούλα και τα μέλη της παράταξης του, η οποία διεκδικεί την ομοσπονδία της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης στις επερχόμενες εκλογές. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ όμορφο κλίμα με τον την «αράχνη» της ελληνικής καλαθοσφαίρισης να φαίνεται να γνωρίζει και να κατανοεί όλα τα προβλήματα που του τέθηκαν

Ο πρόεδρος του Πλοηγού Αντιπάρου και αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Κ.Κ. τοποθετήθηκε αναφέροντας τα εξής:

« Γύρω από την ελληνική καλαθοσφαίριση ακούμε για πακτωλό εκατομμυρίων και εδώ στις Κυκλάδες λειτουργούμε με την ζητιανιά. Βασιζόμαστε σε ιδιωτικές χορηγίες και την αγάπη μας για το άθλημα. Όσες οικονομοτεχνικές μελέτες και να συνταχτούν καμία δεν θα βγάλει βιώσιμα τα σωματεία των Κυκλάδων.

Η λειτουργιά των ερασιτεχνικών σωματείων βασίζεται στα έσοδα από τις ακαδημίες, όμως η πληθυσμιακή κατανομή των νησιών, απόρροια του μικρού αριθμού αθλητών, ο υποχρεωτικός ορισμός ομίλων που συρρικνώνει την αγωνιστική σεζόν, τα συνεχή ταξίδια και το κόστος των μεταφορικών είναι μερικά από τα μεγάλα και άλυτα προβλήματα της νησιωτικότητας. Έτσι το να βγαίνει ένα νομοσχέδιο το οποίο να εξομοιώνει τις ομάδες των Κυκλάδων με τις ομάδες των μεγάλων πόλεων και της ηπειρωτικής Ελλάδας είναι το λιγότερο άστοχο.

Οι Κυκλάδες και όλες οι νησιωτικές περιφέρειες θα πρέπει να θεωρηθούν ζώνες ειδικού καθεστώτος από την ΓΓΑ και προχωρώντας λίγο παραπέρα θα πρότεινα και ζώνες επιδοτούμενες από την Ελληνική Ομοσπονδία. »

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ