Ίος: Συνάντηση Λεονταρίτη – Γκίκα με φόντο κλειστό γυμναστήριο στο νησί

spot_img

Ίος: Συνάντηση Λεονταρίτη – Γκίκα με φόντο κλειστό γυμναστήριο στο νησί

Η παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων κ. Γιώργου Λεονταρίτη στην Ίο, έφερε σημαντικές εξελίξεις, σε ένα θέμα που ταλανίζει εδώ και πολλά χρόνια τον αθλητισμό στο νησί.

Ένα κλειστό γυμναστήριο στην Ίο, θα έλυνε εξ ολοκλήρου το μείζον πρόβλημα τόσο των προπονήσεων των ομάδων, όσο και των αγώνων, καθώς όπως είναι γνωστό, αυτές αναγκάζονται να προβούν σε λύσεις ανάγκης, για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Γιώργος Λεονταρίτης και για αυτό άλλωστε στην σημερινή του συνάντηση με το Δήμαρχο του νησιού κ. Γκίκα Γκίκα, έθεσε το θέμα επί τάπητος.

Όπως τόνισε ο κ. Λεονταρίτης σε δημοσίευμά του «Στο επίκεντρο της συζήτησης η κατασκευή ενός κλειστού γηπέδου. Και εμείς ( στην Περιφέρεια) έχουμε το “ελάττωμα” ότι συζητάμε, να το κάνουμε… έργο», κάτι που οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

Σίγουρα η σημερινή συζήτηση αποτελεί μία σταθερή βάση, για την υλοποίηση ενός έργου, που θα δώσει μεγάλη πνοή στην αθλητική οικογένεια της Ίου και θα αποκαταστήσει πλήρως τις όποιες δυσλειτουργίες δημιουργούνται όλα αυτά τα χρόνια, λόγω της μη ύπαρξής του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ