Ιστορικό ντεμπούτο για την πρώτη τρανσέξουαλ παίκτρια της ιστορίας σε κορυφαία κατηγορία!

Η Μάρα Γκόμες αναμένεται να γίνει η πρώτη τρανσέξουαλ παίκτρια που θα πάρει μέρος σε κορυφαία κατηγορία ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, αφού υπέγραψε συμβόλαιο με την Βίβα Σαν Κάρλος της Αργεντινής.

Την επισημοποίηση της μετεγγραφής της Μάρα Γκόμες επιβεβαίωσε η Βίβα Σαν Κάρλος ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της, αφού η Γκόμες θα γίνει έτσι η πρώτη τρανσέξουαλ παίκτρια που θα αγωνιστεί σε κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία!

 

Η γκόμες είχε συμφωνήσει με την ομάδα από την Αργεντινή από τον Ιανουάριο, ωστόσο υπέγραψε επίσημα το Σάββατο (28/11) και το ντεμπούτο της, που είναι προγραμματισμένο για τις 5 Δεκεμβρίου κόντρα στη Λανούς συζητιέται ήδη και απασχολεί τα Μέσα της Λατινικής χώρας.

“Είμαι κι επίσημα παίκτρια της κορυφαίας κατηγορίας ποδοσφαίρου της Αργεντινής. Ο δρόμος ήταν μακρύς, υπήρχαν πολλά εμπόδια, φόβοι και θλίψεις. Θα εκπληρώσω έναν από τους μεγαλύτερους στόχους της ζωής μου, που νόμιζα ότι δεν θα γινόταν ποτέ”, ανέφερε μεταξύ άλλων στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: