Καραμπέτσος: Ουδεμία προοπτική επανέναρξης πρωταθλημάτων – Ξανά υποψήφιος

spot_img

“Ταφόπλακα” στις όποιες ελπίδες υπήρχαν μέχρι σήμερα για τη διεξαγωγή των φετινών πρωταθλημάτων βόλεϊ, των υπόλοιπων κατηγοριών, πλην της Volley League που συνεχίζονται σε άνδρες -γυναίκες, έβαλε με δηλώσεις του κατά την χθεσινή επικοινωνία που είχε  στην εκπομπή “Volley Life”  του ράδιο web TV Αvena 97,7 ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Γιώργος Καραμπέτσος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανακοίνωσε επίσημα την εκ νέου υποψηφιότητα για τον προεδρικό θώκο, στις προσεχείς εκλογές της Ομοσπονδίας.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του κ. Καραμπέτσου με τη νέα εκπομπή του Αvena 97,7, αφιερωμένη στο βόλεϊ, στο στούντιο βρισκόταν οι αθλήτριες του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας Κωνσταντίνα Παπαεμμανουήλ και Ελισάβετ Αρνάκη. Οι δύο αθλήτριες εκδήλωσαν την αγωνία τους, ρωτώντας αν υπάρχει η προοπτική να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα των μικρότερων κατηγοριών.  Ο κύριος Καραμπέτσος απάντησε: “Λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω, η προοπτική αυτή δεν φαίνεται να υπάρχει, δεν περνά από το δικό μας χέρι κάτι, αυτοί που αποφασίζουν είναι οι επιστήμονες και η Πολιτεία.” και ευχήθηκε σύντομα να ξεπεραστεί αυτό το κακό.

Στη συνέχεια, ερωτηθείς από τους δημοσιογράφους αν υπάρχει ενδεχόμενο επίσκεψης του στη Μακεδονία και δια ζώσης παρουσίας του στο σταθμό της Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ Καραμπέτσος, δοθείσης ευκαιρίας, απάντησε ότι, αν και εφόσον επανεκλεγεί στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, όπου θα είναι ξανά υποψήφιος, είναι στις προθέσεις του να ανέβει.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΠΕ στο video της εκπομπής του Avena 97,7 “Volley Life”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ