Κατέβασε ρολά μέχρι τις 17 Μαρτίου η Volleyleague Γυναικών

Κατέβασε ρολά μέχρι τις 17 Μαρτίου η Volleyleague Γυναικών

Την απόφαση που λίγο πολύ αναμενόταν, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Νίκου Χαρδαλιά, αλλά και την έκδοση της νέας ΚΥΑ, πήρε σήμερα η ΕΟΠΕ.

Το πρωτάθλημα της Volleyleague Γυναικών, ήταν αδύνατο να συνεχιστεί, καθώς οι περισσότερες ομάδες που το απαρτίζουν, δεν θα μπορούν ούτε να προπονηθούν, με αποτέλεσμα η λογική της αναστολής, να φάνταζε απολύτως λογική.

Ως εκ τούτου και με τα περιθώρια να στενεύουν ακόμη περισσότερο, αναμένουμε τις νέες εξελίξεις το προσεχές διάστημα, αν και με τα τωρινά δεδομένα, δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να μιλάμε για ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν. Μίας σεζόν που με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο, προσπάθησε να βγει από το αδιέξοδο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η αναστολή είναι μέχρι τις 17 Μαρτίου, ωστόσο λίγοι είναι αισιόδοξοι, ότι με το πέρας της εν λόγω ημερομηνίας, θα αλλάξει κάτι ριζικά και θα επανέλθει ξανά η δράση.

Η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στην έκτακτη συνεδρίασή του την Πέμπτη 4 Μαρτίου και αφού έλαβε υπόψη:

1. τις διατάξεις της Κοινής Υπουργικής Απόφασης υπ.αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 13805 της 3.3.2021 (Β’ 843),

2. την ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού (Αναστολή αρκετών αθλητικών δραστηριοτήτων έως και τις 15 Μαρτίου στις περιοχές πολύ αυξημένου κινδύνου, αποφάσισε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων – Προπονήσεις και αγώνες μόνο για ορισμένα επαγγελματικά πρωταθλήματα, κλειστά τα κολυμβητήρια),

3. τις  Διευκρινιστικές Οδηγίες για την άθληση στο σύνολο της επικράτειας υπό το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID-19 που εξέδωσε η Γ.Γ.Α.,

αποφάσισε την αναστολή της διεξαγωγής των αγώνων του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών – Volley League Α1 Γυναικών έως και 17/3/2021.

Ροή Ειδήσεων

Ο Φοίνικας , η Βέροια και το αεροπλανάκι του Προύσαλη….

Η χθεσινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα Σύρου Onex γιατί πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Πρωταθλητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ