Κώστας Κεντέρης: Έγινε γκράφιτι ο «γιος του ανέμου»

Ο Κώστας Κεντέρης μετά από αρκετά χρόνια αποφάσισε να βγει μπροστά για να βοηθήσει με την τεχνογνωσία του αυτό που τόσο αγαπάει, τον στίβο. Πλέον είναι μέλος της νέας διοίκησης του ΣΕΓΑΣ.

Άνθρωποι αξιόλογοι θέλησαν να πάρουν τις τύχες του αθλήματος στα χέρια τους για να το βοηθήσουν και ο Κώστας Κεντέρης είναι ένας εξ αυτών. Την Τρίτη (6/4) τον περίμενε, μάλιστα, και μία ευχάριστη έκπληξη. Ο Ολυμπιονίκης του Σίδνεϋ είδε μία τοιχογραφία με τη μορφή του να κοσμεί το Ολυμπιακό Χωριό.

Ο «γιος του ανέμου» μέσω Facebook θέλησε να ευχαριστήσει όσους επιμελήθηκαν αυτό το γράφιτι. «Μεγάλη μου τιμή, σας ευχαριστώ πολύ», ήταν το λιτό σχόλιο του 48χρονου ανήμερα της πρώτης συνεδρίασης της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Η ανάρτηση του Ολυμπιακού Χωριού: «Μια ιδέα που υπήρχε και άρχισε πλέον να γίνεται πράξη, η ιδέα είναι ότι σε κάθε οδό θα είναι ωραίο να δημιουργηθεί το γκράφιτι του εν λόγω Αθλητή. Κάτι μοναδικό στον κόσμο που δεν έχει υπάρξει πουθενά. Σιγά σιγά και μέσα από συζητήσεις και συνεννόηση πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε. Το Ολυμπιακό Χωριό είναι μοναδικό και έτσι πρέπει να είναι και οι ιδέες μας ώστε να ταξιδεύει συνεχώς παντού.

Το συγκεκριμένο Γκράφιτι αναπαριστά τον Κωνσταντίνο Κεντέρη, τον σπουδαίο Αθλητή μας που και η δικιά μας γενιά τον θαύμαζε και τον αγάπησε όσο κανέναν, το κτήριο μας βρίσκεται στην Οδό του, οπότε η μικρότερη τιμή που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι αυτή. Κύριε Κεντέρη ελπίζουμε να σας αρέσει και κάποια στιγμή να το δείτε και από κοντά. Ευχαριστούμε πραγματικά τους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΧΑΡΝΩΝ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ που στήριξαν αμέσως την ιδέα μας και έγιναν οι πρώτοι συνεργάτες για την υλοποίηση του έργου αυτού. Με αληθινές συνεργασίες θα κάνουμε μοναδικά πράγματα!

Αλλά πιο πολύ ευχαριστούμε τον Καλλιτέχνη που αποδέχτηκε την πρόσκληση μας και πίστεψε στην ιδέα μας, τον Loni_eightyfive που δημιούργησε ένα μοναδικό έργο με πολύ μεράκι όλες αυτές τις μέρες.

Συνεχίζουμε δυναμικά για ένα Ολυμπιακό Χωριό ζωντανό και φωτεινό!!! Το έργο θα το βρείτε στην οδό Κωνσταντινου Κεντέρη 11. Εσύ, είσαι μαζί μας;».

Γκράφιτι Κώστας Κεντέρης

Ροή Ειδήσεων

Υπουργείο Οικονομικών: Τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Υπουργείο Οικονομικών: Το υπουργείο Οικονομικών δίνει τη δυνατότητα άρσης ακινησίας Ι.Χ. με πληρωμή αναλογικά των τελών κυκλοφορίας. Το υπουργείο Οικονομικών...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ