Κράτησε την επαφή σου με το μπάσκετ μέσω του “Peristerionas Summer Training”

spot_img

Κράτησε την επαφή σου με το μπάσκετ μέσω του “Peristerionas Summer Training”

Μία πολύ όμορφη και συνάμα σημαντική πρωτοβουλία πήραν στον Περιστεριώνα Τήνου, για τα παιδιά που δεν συμμετέχουν στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας, μέσω του “Peristerionas Summer Training”.

Διαβάστε τι αναφέρει στο δημοσίευμά της η ομάδα της Τήνου:

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και κράτησε τα παιδιά μας εκτός γηπέδων για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε φέτος το καλοκαίρι να δώσουμε στα παιδιά που δε συμμετέχουν στα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας την ευκαιρία να κρατήσουν την επαφή με το μπάσκετ, να βελτιώσουν τις κινητικές τους δεξιότητες και να διατηρήσουν το σώμα τους υγιές.

Με κόστος συμμετοχής 30 ευρώ (50 ευρώ για τα 2 αδέλφια) όποιο αγόρι ή κορίτσι Γ’ έως και ΣΤ’ τάξης δημοτικού επιθυμεί μπορεί όλο τον Ιούλιο να ασκηθεί με τον Περιστεριώνα.

Δηλώσεις συμμετοχής έως Παρασκευή 2 Ιουλίου στον προπονητή κ. Αντώνη Βιδάλη.

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΙΟΥΛΙΟΣ 2021 PERISTERIONAS SUMMER TRAINING ΑΓΟΡΙΑ- ΚΟΡΙΤΣΙΑ Ηλικίες 8-12 ετών Δευτέρα- Τετάρτη- Παρασκευή 11:30-13:00 βελτίωση ατομικής τεχνικής ανάπτυξη κινητικών δεξιοτήτων διατήρηση φυσικής κατάστασης ανάπτυξη του σουτ πρωτάθλημα 3on3 Κόστος Συμμετοχής 30 ευρώ Σε όλα τα παιδιά θα δοθεί αναμνηστικό μπλουζάκι Τηλέφωνο δηλώσεων συμμετοχής: 6976709293"

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ