ΚΡΙΜΑ! Δεν κατεβάζει ομάδα ο ΑΟ Πάγου στο Πρωτάθλημα

spot_img

Μία από τις πιο μαύρες ημέρες του Συριανού ποδοσφαίρου είναι σημερινή, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιθύνοντες του ΑΟ Πάγου έλαβαν την απόφαση να μην κατέβει η ομάδα φέτος στο Πρωτάθλημα.

Κι όμως είναι πραγματικότητα. Μετά από τον ιστορικό ΑΟΣ ο οποίος φέτος δεν δήλωσε συμμετοχή στο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο Ελλάδας, μία ακόμα ομάδα της Σύρου, οδηγήθηκε στο αδιέξοδο.

Ο λόγος για τον ΑΟ Πάγου, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια κοσμεί το Συριανό ποδόσφαιρο με την παρουσία του, έχοντας ουκ ολίγες επιτυχίες.

Οι προσπάθειες της διοίκησης ήταν υπεράνθρωπες. Προσπάθησαν με κάθε δυνατό και δυνατό τρόπο να κρατήσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, ωστόσο οι αποχωρήσεις ήταν τόσες, ώστε οι προπονήσεις να διεξάγονται με 8-9 άτομα.

Η απόφαση της διοίκησης είναι ομόφωνη, με την ομάδα να κρατάει όμως τις προπονητικές ώρες στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων προκειμένου να προπονούνται τα παιδιά.

Αύριο θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση..

Η κατάσταση είχε φθάσει στο απροχώρητο, με αποτέλεσμα να ληφθεί η ανωτέρω απόφαση, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει εκ νέου πολλές αντιδράσεις στην Πρωτεύουσα των Κυκλάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ