Κυκλαδίτικο «μπράντεφερ» για τον Αλέξανδρο Δίπλαρο

spot_img

“Μήλον της Έριδος” αποτελεί αυτό το διάστημα ο νεαρός γκαρντ που ανήκε στο δυναμικό, μέχρι πρότινος του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια. Ο Αλέξανδρος Δίπλαρος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Νάξου, έχοντας αυτή την στιγμή 2 προτάσεις στο τραπέζι να διαχειριστεί.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του arthografos.gr, ο Αλέξανδρος Δίπλαρος έχει δεχθεί πρόταση τόσο από τον Άρη Σύρου, όσο και από τον Πανναξιακό.

Στον Πανναξιακό γνωρίζουν πολύ καλά το τι μπορεί να προσφέρει ο ίδιος, από την πρόσφατη θητεία του στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια και σίγουρα η ενσωμάτωσή του στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ποιότητα.

Στον Άρη Σύρου από την άλλη πλευρά, κινούνται με απόλυτη μεθοδικότητα. Ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης και ο προπονητής Μάκης Νικολαΐδης, έχουν έρθει σε επαφή με τον αθλητή, ωστόσο ακόμα και μέχρι τώρα που γράφεται αυτό το άρθρο, δεν έχει υπάρξει κάποια τελεσίδικη συμφωνία.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο ίδιος ο αθλητής έχει να διαχειριστεί δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις, δείγμα της πολύ καλής εικόνας του, στα Κυκλαδίτικα παρκέ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ