ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Μεταφέρθηκε μία εβδομάδα αργότερα η εκδήλωση

spot_img

ΛΕ.ΜΟ.Ν.: Μεταφέρθηκε μία εβδομάδα αργότερα η εκδήλωση

Με μεγάλη χαρά η ΛΕ.ΜΟ.Ν. ( Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάξου) σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση της, το AFTER SUMMER MOTO HAPPENING , που έχει γίνει πια θεσμός, για ένα φανταστικό μοτό τριήμερο στο νησι μας!!

Η αρχική ημερομηνία μεταφέρεται μία εβδομάδα αργότερα δηλαδή στις 17,18 και 19 Σεπτέμβριου, για λόγους εύρυθμης διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Επίσημος καλεσμένος φέτος θα είναι ο Πολύπειρος Δημήτρης Χελίωτης!!! Την επιμέλεια της παρουσίασης της εκδήλωσης θα έχει και αυτή την χρονιά ο εκλεκτός φίλος μας, Θανάσης Μουρίκης!!

Έχουν προγραμματιστεί πολλές όμορφες διαδρομές, τόσο ασφάλτινες όσο και χωμάτινες , καλύπτοντας όλα τα μοτοσυκλετιστικά γούστα και επίπεδα!

Με αφορμή την συμπλήρωση δέκα χρονών της λέσχης, προγραμματίζεται επίσης μια μοτοσύναξη όπου θα βραβευθούν όλα τα Δ.Σ. της ΛΕ.ΜΟ.Ν. των προηγουμένων χρόνων , τιμώντας το έργο και την προσφορά τους. Θα χαρούμε πολύ να σας φιλοξενήσουμε και να βολτάρουμε ΜΑΖΙ στις εκπληκτικές διαδρομές που αυτό το μαγικό νησί διαθέτει, γιατί με ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ!!

Η εκδήλωση στο σύνολο της θα ακολουθήσει κατά γράμμα όλες τις νόρμες καθώς και τα πρωτοκολλά ασφαλείας που αφορούν τον Covid 19.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τα επιμέρους στοιχεία της εκδήλωσης, καθώς και τις εκπτωτικές παροχές, θα αναρτηθεί σχετικό ποστ στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 35

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ