Λίγες ώρες μείνανε για το Amorgos Trail Challenge 2021 (φωτό)

spot_img

Δεκαοκτώ ώρες και κάτι ψιλά μείνανε για την έναρξη του Amorgos Trail Challenge 2021 όπως δείχνει η ηλεκτρονική αντίστροφη μέτρηση που εδώ και κάτι μήνες έχει ξεκινήσει στο επίσημο site της διοργάνωσης.   Κόντρα σε ιούς και πανδημίες η οργανωτική επιτροπή φιλοδοξεί  να ευχαριστήσει τους φίλους του βουνού και των μονοπατιών ακολουθώντας πιστά τους κανόνες του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

Από το πρωί γίνεται η παραλαβή του αριθμού με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού PCR (72 ωρών) ή Rapid Test (48 ωρών).

Το διήμερο θα ξεκινήσει αύριο Σάββατο με τον μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα Spike με τους αθλητές να εκκινούν ανά ομάδες από την γραφική παραλία της νησίδας Νικουριάς να ανεβαίνουν σε μια από τις κορυφές της και να κατηφορίζουν τερματίζοντας στην παραλία. Στη Νικουριά θα μεταβούν με καΐκι από την παραλία του Αγίου Παύλου και η πρώτη εκκίνηση θα δοθεί στις 11.

Η μεγάλη δύναμη της διοργάνωσης οι εθελοντές έχουν πιάσει δουλειά για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλητών και αθλητριών.

 

Αύριο λοιπόν τα σπουδαία με πολλές φωτογραφίες και ρεπορτάζ αφού για άλλη μια χρονιά το Cyclades24sports.gr είναι εδώ στην πανέμορφη Αμοργό.-

 

 

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ