Μιχάλης Πολυτάρχου: «Έχω προτάσεις από Α1 και Α2 – Είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω» (vid)

spot_img

Μιχάλης Πολυτάρχου: «Έχω προτάσεις από Α1 και Α2 – Είμαι πολύ κοντά στο να κλείσω» (vid)

Την ευκαιρία να συνομιλήσουμε με τον Μιχάλη Πολυτάρχου, στο πλαίσιο του camp που διοργανώνει ο ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, είχαμε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο “Τσίου” όπως τον αποκαλούν οι καλοί του φίλοι στο νησί, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του cyclades24, τόσο για την όμορφη προσπάθεια που γίνεται στον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, με δεκάδες παιδιά να λαμβάνουν μέρος και για το γεγονός της σωστής εκμάθησης και διαπαιδαγώγησής τους, μέσα από τον αθλητισμό.

Φυσικά δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την ερώτηση στον Μιχάλη Πολυτάρχου, σχετικά με το τι μέλει γενέσθαι την προσεχή σεζόν.

Το όνομά του, όπως και κάθε καλοκαίρι, βρίσκεται ψηλά στις ατζέντες των ανθρώπων του Ελληνικού μπάσκετ, με τον ίδιο ωστόσο να αποκαλύπτει στην ιστοσελίδα μας, πως υπάρχουν προτάσεις από την Α1 όσο και από την Α2.

Αυτό που απομένει το προσεχές διάστημα, είναι ο ίδιος να εκτιμήσει ποιες από αυτές τις προτάσεις είναι η ιδανικότερη και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Πάντως σε καμία περίπτωση ο “Τσίου” δεν αποκλείει το γεγονός να τον δούμε φέτος στα γήπεδα της Basket League, μιας και οι 2 ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, κινούνται δυναμικά, για να τον ενσωματώσουν στο ρόστερ τους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ