Ν. Παντέλης: «Θα μπορούσε και η Football League να διεξαχθεί, το ποδόσφαιρο δεν είναι μαγαζί»

Ο Α.Σ. Σαντορίνης «ξεκίνησε» το περασμένο καλοκαίρι, με στόχο φυσικά να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική και απώτερο σκοπό την άνοδο στη Football League. Ο Νίκος Παντέλης είναι ο προπονητής που ανέλαβε το «τιμόνι» της ομάδας σε αυτή της την προσπάθεια.

Ξαφνικά, βέβαια, πριν από ενάμισι μήνα, ο σύλλογος βρέθηκε στη Football League, ο σχεδιασμός άλλαξε, αλλά το γενικό lockdown της χώρς έφερε το ποδόσφαιρο – πλην Super League –  σε κατάσταση αδράνειας.

Ο συνεργάτης μας Γιώργος Ανανίδας, επικοινώνησε με τον κ. Παντέλη, η γνώμη του οποίου βαραίνει ιδιαίτερα για τα όσα συμβαίνουν.

Ο έμπειρος τεχνικός, μεταξύ άλλων,  μίλησε για τη μη διεξαγωγή της Super League 2 και της Football League εν μέσω κορονοϊού, τις συνθήκες της φετινής σεζόν, αλλά και τις πολλές δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΔΩ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Μάνος Χρυσός
Από μικρός ήθελα να γίνω Πολιτικός Μηχανικός  και τα κατάφερα, αλλά το πτυχίο έμεινε στην κορνίζα στο σπίτι της μητέρας μου να το καμαρώνει... Εγώ είχα πια αποφασίσει να τραβήξω άλλους δρόμους μιας και η τρέλα της αθλητικής δημοσιογραφίας  είχε κολλήσει μέσα μου από τα τελευταία έτη της σχολής παράλληλα με το "μικρόβιο" της φωτογραφίας. Έτσι τριάντα χρόνια και...μετά συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπώ νιώθοντας ευλογημένος που έκανα την τρέλα μου επάγγελμα !!!