Νίκος Κατσιούρας: «Ακόμα και έτσι φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στον κ. Καραμπέτσο»

Νίκος Κατσιούρας: «Ακόμα και έτσι φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια στον κ. Καραμπέτσο»

Επίθεση στο πρόεδρο της Ε.Ο.ΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο εξαπέλυσε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Κατσιούρας μετά τον αποκλεισμό από τον ΑΟ Θήρας στο
Κύπελλο.

«Ακόμα και έτσι φοβήθηκαν τον Ολυμπιακό, χωρίς έξι βασικές και χωρίς ξένες αφού μας στέρησαν τη δυνατότητα να τις αντικαταστήσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί” σχολίασε αρχικά στο olympiacossfp.gr και ολοκλήρωσε:

“Με μια κλήρωση απόλυτα στα μέτρα τους η οποία πραγματοποιήθηκε με διαδικασίες καθόλου διαφανείς, μας έβαλαν να παίξουμε σε μια εβδομάδα τρία παιχνίδια με χαρακτήρα τελικού, ύστερα από πολύμηνη αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις, την ώρα που κάποιοι έφτασαν ως εδώ παίζοντας κυριολεκτικά τα μήλα.

Συγχαρητήρια στον κ. Καραμπέτσο και την ΕΟΠΕ.

Είναι ξεκάθαρο ότι ολοκληρώνεται το έργο το οποίο βλέπουμε να εξελίσσεται με τον τρόπο που ήθελαν οι εμπνευστές του.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον προπονητή και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέβαλλαν έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες για να φτάσουν ως εδώ. Απέδειξαν το μέταλλο και το χαρακτήρα αυτής της ομάδας, αλλά τα εμπόδια που κλήθηκαν να ξεπεράσουν ήταν ανυπέρβλητα».

Ροή Ειδήσεων

Ο Φοίνικας , η Βέροια και το αεροπλανάκι του Προύσαλη….

Η χθεσινή μέρα είναι πολύ σημαντική για τον Φοίνικα Σύρου Onex γιατί πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση απέναντι στον Πρωταθλητή...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ