Ο τρόπος διεξαγωγής και οι Όμιλοι στο Πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων

spot_img

Ο τρόπος διεξαγωγής και οι Όμιλοι στο Πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Κ-14 «MOLTEN» 2021-2022

Προστίθεται: 

ΑΡΘΡΟ 20: FAIRPLAY

Κατά την διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής έχει δικαίωμα κατά την κρίση του να δείξει την μπλε κάρτα σε ποδοσφαιριστή της ομάδας που θα κάνει fair-play.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Συμμετέχουν 17 Ομάδες χωρισμένες σε τρεις Ομίλους :

1ος Όμιλος (7 Ομάδες) :  Α.Π. ΣΥΡΟΣ 2002, ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΝΕΟΣ Α.Ο. ΣΥΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΕΡHΔΕΣ ΣΥΡΟΥ, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ, Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 1 , Α.Ο. ΜΥΚΟΝΟΥ 2 (με ξεχωριστά ρόστερ).

2ος Όμιλος (5 Ομάδες) : 2 Σωματεία από την Πάρο μετά από κλήρωση (Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ), Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ & Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ

3ος Όμιλος (5 Ομάδες) : 1 Σωματείο από την Πάρο (αυτό που δεν θα κληρωθεί στον 2ο Όμιλο), Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ, Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, , Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ & Α.Σ. ΙΟΥ

Στους  Ομίλους το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο γύρους . Η σειρά των αγώνων θα προκύψει από κλήρωση.

Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους μονούς αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

Επίσης θα μπορούν να ορίζονται δύο αγώνες της ίδιας Ομάδας σε ένα διήμερο, ανεξαρτήτως εάν δεν μεσολαβούν 24 ώρες μεταξύ των δύο αγώνων, εφόσον αυτό διευκολύνει συγκοινωνιακά και οικονομικά την μετακινούμενη Ομάδα .

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, οι δύο πρώτοι του 1ου & 2ου ΟΜΙΛΟΥ και οι πρώτοι του 3ου & 4ου ΟΜΙΛΟΥ προκρίνονται στην Τελική Φάση.

Έτσι θα συγκροτηθούν οι 4 Ομάδες, που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση (Final-Four) . Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση.  Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κ-14 Ε.Π.Σ.Κ. «MOLTEN» περιόδου 2021-2022.

Η Τελική Φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα . Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της Τελικής Φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων, από πλευράς της.

Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η Τελική Φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες όπως ακριβώς περιγράφεται στην προηγούμενη παράγραφο και με δικές τους δαπάνες.

Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής θα ορισθούν από την διοργανώτρια.

Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει και δεν υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη και τους κανονισμούς, θα επιλαμβάνεται και θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ .

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ