Οδηγίες προς τους θεατές των αγώνων: Αυτά ισχύουν για μπορέσουν να εισέλθουν στα γήπεδα

spot_img

Οδηγίες προς τους θεατές των αγώνων: Αυτά ισχύουν για μπορέσουν να εισέλθουν στα γήπεδα

Ξεκινούν σταδιακά από αυτό το Σαββατοκύριακο αγώνες για τη Volleyleague Γυναικών, την ΕΠΣ Κυκλάδων και φυσικά την ΕΣΚ Κυκλάδων, ενώ το προσεχές διάστημα, αναμένεται να ξεκινήσει και η υπόλοιπη αθλητική δραστηριότητα.

Ωστόσο, λόγω των μέτρων που έχουν τεθεί και βρίσκονται σε ισχύ, η ιστοσελίδα μας, υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους, που θα θελήσουν να εισέλθουν σε κάποια ανοιχτή, ή κλειστή εγκατάσταση, πως θα μπορέσουν να περάσουν επιτυχώς, από τους ελέγχους στις θύρες των γηπέδων.

Έτσι, για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει έναν αγώνα, θα πρέπει να έχει μαζί του τα εξής:

  • Ταυτότητα
  • Πιστοποιητικό Εμβολιασμού (να έχουν γίνει όλες οι δόσεις που προβλέπονται) ή
  • Πιστοποιητικό νόσησης από τον κορονοϊό (σε ισχύ)
  • Για μη εμβολιασμένους ανήλικους έως δεκαπέντε (15) ετών υπάρχει η δυνατότητα να προσκομίζουν PCR test εντός εβδομήντα δυο (72) ωρών ή rapid test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα.

    Σημαντικό: Οι μη εμβολιασμένοι (άνω των 15 ετών) δεν θα μπορούν να εισέλθουν σε κάποια αθλητική εγκατάσταση, ούτε με μοριακό, ούτε με rapid-self test.

Χωρητικότητα: 

α) Για ανοικτές εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 80% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 25.000 θεατές.

β) Για ανοικτές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 60% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 10.000 θεατές.

γ) Για κλειστές εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 80% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 8.000 θεατές,

δ) Για κλειστές εγκαταστάσεις χωρίς ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων: πληρότητα έως 60% της χωρητικότητας και όχι πάνω από 3.000 θεατές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ