Οι αγώνες βόλεϊ αναβλήθηκαν, οι διαιτητές όμως συνεχίζουν να “σφυρίζουν”….

Μπορεί τα πρωταθλήματα βόλεϊ όλων των κατηγοριών να έχουν σταματήσει λόγω του Covid-19 όμως ο Σύνδεσμος Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά στον οποίο ανήκουν και οι διαιτητές των Κυκλάδων συνεχίζει να ενημερώνει και να  επιμορφώνει  τα μέλη του μέσα από την εφαρμογή των τηλεδιασκέψεων.  Νέοι διαιτητές με την βοήθεια έμπειρων και καταξιωμένων συναδέλφων τους έχουν την ευκαιρία με την ανάλυση των κανονισμών να “φρεσκάρουν” και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους , να διατηρούν την επαφή τους με το άθλημα και να αξιοποιούν δημιουργικά τον χρόνο τους με στόχο την περαιτέρω βελτίωσή τους. Οι διαιτητές δηλαδή του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Δυτικής Αττικής και Πειραιά συνεχίζουν να “σφυρίζουν” και κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Έτσι λοιπόν χθες και για ένα τρίωρο ο κορυφαίος για πολλούς Έλληνας διεθνής διαιτητής και Καθηγητής Διαιτησίας Επαμεινώνδας Γεροθόδωρος  ανέλαβε τον ρόλο του δασκάλου και με τις πλούσιες γνώσεις του ανέλυσε με άνεση και σαφήνεια περιπτώσεις κανονισμών παιδιάς διευκρινίζοντας κάθε απορία και ασάφεια.

Χαιρετισμούς απηύθυναν  οι παλαίμαχοι διαιτητές Σταύρος Μαυρικίδης Πρόεδρος της ΟΔΒΕ και ο Σταμάτης Μιχελινάκης Μέλος της ΚΕΔ ΕΟΠΕ, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ Γιώργος Κογκαλίδης καθώς επίσης και ο πρόεδρος της Τ.Ε. Κυκλάδων και παλαίμαχος διαιτητής Αντώνης Σολάρης.

Την όλη διαδικασία συντόνιζε ο εμπνευστής και πρόεδρος του Συνδέσμου Πέτρος Παπαχατζής ο οποίος από την ανάληψη των καθηκόντων του έχει δώσει άλλη ώθηση στο Σύνδεσμο και έχει σημασία να δούμε πως καταλήγει η σχετική πρόσκληση στα μέλη του για να παρακολουθήσουν την ενημέρωση.

“Προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες, διαφυλάσσοντας την υγεία των ανθρώπων μας, μεριμνώντας ταυτόχρονα για τη διατήρηση της επαφής μας με τη Διαιτησία, με τρόπους που η σύγχρονη τεχνολογία μας επιτρέπει.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε, σύντομα οι συνέπειες της κρίσης αυτής να υποχωρήσουν, με τη μικρότερη δυνατή ζημία για τους συνανθρώπους μας, επιτρέποντας την επιστροφή της ζωής μας στην κανονικότητα.”

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: