Ολοκληρώθηκε το camp του Απόλλων Νάξου παρουσία Μαργαρίτη – Κατσαρά (pics)

spot_img

Ολοκληρώθηκε το camp του Απόλλων Νάξου παρουσία Μαργαρίτη – Κατσαρά (pics)

Μετά από 10 ημέρες, γεμάτες βόλεϊ, αλλά και πολύτιμες συμβουλές, ολοκληρώθηκε σήμερα το βράδυ, το καλοκαιρινό volley camp που διοργάνωσε ο Απόλλων Νάξου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Μία τελετή που έγινε με την παρουσία τόσο του Έπαρχου Νάξου κ. Γιάννη Μαργαρίτη, όσο και του Αντιδημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλη Κατσαρά.

Αμφότεροι προσκλήθηκαν από τον Απόλλων Νάξου, ώστε να παραδώσουν σε όλα τα κορίτσια που συμμετείχαν στο camp, επαίνους.

Βέβαια τόσο ο κ. Μαργαρίτης, όσο και ο κ. Κατσαράς έδωσαν τα συγχαρητήριά τους, τόσο στα νέα παιδιά που έλαβαν μέρος, όσο και στους προπονητές και ειδικά στον Γιώργο Ρούση, ο οποίος αυτές τις 10 ημέρες, προσπάθησε μέσω των προπονήσεων, να μεταφέρει τα “μυστικά” του βόλεϊ στις αυριανές πρωταγωνίστριες του αθλήματος.

Τα κορίτσια έδειξαν να το χαίρονται με τη ψυχή τους, δίνοντας μεγάλη χαρά στους διοργανωτές, που κατέβαλλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία, το καλοκαιρινό volley camp.

Φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε το γεγονός, πως στην τελευταία προπόνηση, έλαβαν μέρος και κορίτσια του ΑΜΣ Φιλωτίου, ένα γεγονός πολύ ευχάριστο, βλέποντας τα νέα κορίτσια, ανεξαρτήτου εμφάνισης, να θέλουν και να έχουν πολύ όρεξη, να μάθουν ολοένα και περισσότερα, για το άθλημα που υπηρετούν.

Οι συντελεστές πίσω από αυτό το camp δεν θα μπορούσε να είναι άλλοι, από τον Γιάννη Φραγκίσκο, την Ειρήνη Κουφοπούλου, τον Αμβέρκιο Αθανασάκο, τον πρόεδρο Γιάννη Ρούσσο αλλά και τους γονείς των παιδιών, που στηρίζουν τη συνεχή προσπάθεια που καταβάλει ο σύλλογος, αυτά τα χρόνια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ