Ολυμπιακοί Αγώνες: Βάζουν… φωτιά οι «Times»

Μπορεί ο Τόμας Μπαχ να διαβεβαίωσε πως οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν κανονικά το 2021, όμως δημοσίευμα των «Times» κάνει λόγο για οριστική απόφαση της ιαπωνικής κυβέρνησης να τους ακυρώσει!

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να δημιουργεί πολλά προβλήματα σε όλο τον κόσμο, κάτι το οποίο βάζει και πάλι σε… κίνδυνο τους Ολυμπιακούς Αγώνες που δεν έγιναν πέρσι.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα όλα είναι στον… αέρα! «Η ιαπωνική κυβέρνηση έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο πρέπει να ακυρωθούν λόγω του κορονοϊού, πλέον η προσοχή έχει στραφεί στο να διασφαλιστεί πως η πόλη θα μπορεί να αναλάβει τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2032».

Αυτή η εξέλιξη θα φέρει ριζικές αλλαγές κι όπως αναφέρουν οι «Times», αναζητείται ένας ασφαλής τρόπος για να ανακοινωθεί η ακύρωσή τους και να μείνει ανοιχτό το ενδεχόμενο το Τόκιο να τους φιλοξενήσει άλλη χρονιά. Μάλιστα, στο δημοσίευμα υπάρχουν και δηλώσεις από ανώνυμη πηγή, στις οποίες αναφέρεται το εξής: «κανείς δεν θέλει να είναι αυτός που θα πει πρώτος ότι αναβάλλονται οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αλλά υπάρχει ομοφωνία πως είναι πολύ δύσκολο να γίνουν. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα γίνουν».

ΠΗΓΗ: sports3.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: